Green beaut

Publicerad 2013-08-31 @ 23:05:00 | Kategori: Sigrid Bernulf 

Dress from Sara's Brud & Fest in Eskilstuna
 
Bläddrade igenom gamla bilder och kom på dessa, från bal och bröllopsmässan på Elite i Eskilstuna tidigare i år. Var helt förälskad i min klänning! Gick i fem timmar och kunde knappt andas och kände mig smått blottad utan bh men kände mig så otroligt fin så det andra glömdes helt bort. Att ha make-up artister tro att min makeup var pålagd av någon av dem är ju inte heller helt fel! 
 
 
 
1 kommentarer



19.21

Publicerad 2013-08-31 @ 19:21:00 | Kategori: Vardagsliv 


Imorse bar det tidigt av till Ängelholm för att träffa de andra ledarna för Dansfabrikens drop-in klasser. Vi gick igenom lite övningar, koreografier och uppvärmningar inför terminsstarten nästa vecka. Ska bli så sjukt kul, ser verkligen fram emot första klasstillfället! 
 
Resten av dagen spenderade jag på rummet med inredningstidningar, skön musik och middag med familjen framför America's Funniest Home Videos (love that show)! Imorgon laddar jag upp lite nya tillskott i garderoben jag lyckades lägga vantarna på igår.. Puss!
 
0 kommentarer



Bucket list #03

Publicerad 2013-08-30 @ 10:06:00 | Kategori: Sigrid Bernulf 

 
 
 
1 kommentarer



staring at you

Publicerad 2013-08-28 @ 13:33:00 | Kategori: Med penna och papper 


Weird obsession: always drawing eyes when bored.
 
 
0 kommentarer



daily dose of inspiration

Publicerad 2013-08-28 @ 09:50:00 | Kategori: Inspiration 

ph tumblr and Lisaplace
 
Longing for a vacation to a far away sunny place, a better world, a rose gold Marc by Marc Jacobs
watch and attending MBFW14... #daydreaming
 
 
0 kommentarer



butterflies

Publicerad 2013-08-28 @ 09:33:00 | Kategori: Inredning 


Om det finns några fler Gossip Girl fantaster här än bara jag själv, är det säkert inte bara jag som dreglat över Serenas rum hos Blair? Jag menar, hur fantastiska är inte de här fjärilarna?! Funderar starkt på att försöka leta upp något liknande och ha i mitt rum.. Så enkelt, elegant och ljuvligt vackert!
 
Och ja, det blev en till dag hemma sängliggandes.. Ska försöka finna ork att uppdatera mellan alla miljoner avsnitt av How I Met Your Mother och filmtittande. Såg förövrigt Pitch Perfect igår, och bara totalt älskade den! Rekomenderar till alla! So long
 
 
0 kommentarer



Sick of being sick

Publicerad 2013-08-27 @ 21:59:00 | Kategori: Vardagsliv 

ph Anna Emanuelsson

Jag verkligen hatar att vara sjuk. Bland det värsta jag vet! Man känner sig så seg och äcklig, ligger bara i sängen och gör absolut ingenting. Blir så rastlös och nedstämd, särskilt när solen strålar utanför sovrumsfönstret och det tar på alla dina krafter att motstå frestelsen att snöra på dig löparskorna och bara dra ut. Helt ärligt, det är det enda jag tänkt på idag. Inte kunnat träna sedan danslägret på grund av mina fotskador, de bara vägrar gå över. Så typiskt att man ska bli sjuk också som bara förvärrar alla chanser att få göra någonting alls. 
 
Men har en presentation imorgon i teaterteori som jag jobbat med i en vecka så måste till skolan för det. Sen så blir jag så stressad av att komma efter så kommer inte kunna hantera en dag till hemma, haha. Nu måste jag sova om jag och snuvan ska orka med att sitta i skolbänken i nio timmar imorgon (slutar 17.30?!)
 
G'night. 
 
 
 
0 kommentarer



19:20

Publicerad 2013-08-26 @ 19:22:00 | Kategori: Vardagsliv 

Yes, I love making collages. Word.

Åkte till skolan imorse trots feber, halsont och huvudvärk för att vara med på första individuella valet, alltså spanska för min del. Helt galet så mycket av ett språk man kan glömma på ett års uppehåll! Men det ska bli kul att komma igång med det igen.
 
Resten av dagen spenderade jag framför gamla avsnitt av PLL och How I Met Your Mother samt ändlöst scrollande på tumblr, men får ju inte nog av bilder som dessa! Ska även lägga upp fler bilder som inspirerar mig eftersom jag idag fick reda på att jag och min bror troligtvis kommer att byta rum vilket innebär att jag slipper frysa i mitt oisolerade lilla krypin och, det bästa av allt, JAG FÅR DEKORERA ETT HELT NYTT RUM OCH TAPETSERA! (mitt nuvarande rum har träpanel). Så exalterad! 
 
Nu väntar en god middag, pasta carbonara. Hälsningar från en uttråkad sjukling ♥
 
 
 
 
 
2 kommentarer



Weakness: boys who can sing

Publicerad 2013-08-25 @ 14:02:00 | Kategori: Sigrid Bernulf 

 
 
Så många talanger i Australien. Helt sinnesjukt! 
 
0 kommentarer



Autumn/Winter 2013-14

Publicerad 2013-08-25 @ 12:34:00 | Kategori: Stil 

Jag verkligen ÄLSKAR höstmode! Brukar införskaffa mig ett par signaturplagg varje höst som speglar trenderna och vad som setts på catwalken. Så därför har jag kollat igenom hur hösten 2013 ska se ut enligt världens största modeögon och valt ut lite personliga favoriter.

Från Valentinos kollektion fick jag en lätt gammeldags känsla, lite som att stiga in i ett gammalt slott. Med inspiration från Barockens tid och mycket elegans skapade de magiska plagg med mycket inslag av tweed och kashmir, broderingar och höga pärlkragar. Jag är helt såld på clutcharna! Extravagant men så snyggt.

Karl Lagerfeld, head designer och creative director för Chanel, sägs ha två sidor till sitt mode; en modernistisk och en romantisk och just denna kollektionen ligger i kategorin för det moderna. Även här ser vi mycket tweed, med en lite metallisk ton och en hel del paljetter. Jag gillar att nästan alla plagg följde samma mall, med det breda bältet. Och självklart är det inte bara kläderna vi ska kolla på - bara jag som la märke till de Cara Delevingne-inspirerade ögonbrynen? 

Stora kappor, stora former, maffiga skor och gigantiska väskor - Stella tänker stort inför denna säsong! Designern menar att alla kvinnor har en maskulin sida och finner man den, finner man en annan del av sig själv och det är lite vad hon hade i åtanke när hon skapade kollektionen. Hon säger även att hon själv hade velat bära allt! Personligen är jag inte så mycket för underliga former och alltför pösiga plagg men gillar stuket hon skapat. Diggar skorna ENORMT och även clutchen (som dock ser ut att vara väldigt tung?) så i sin helhet funkar kollektionen för mig, men kanske inget jag skulle bära själv. 
 

Mina favvisar här är nog bootsen och oversize koftan. Är hundra på att de kommer befinna sig i garderoben innan höstens slut! Och sedan självklart en riktigt snygg tweedkappa, höstens stora måste!
 
 
0 kommentarer



Bucket list #02

Publicerad 2013-08-23 @ 10:57:00 | Kategori: Sigrid Bernulf 

 
 
1 kommentarer



BACK TO SCHOOL

Publicerad 2013-08-20 @ 23:07:00 | Kategori: Vardagsliv 

Hehe, do you notice my drama teacher in the back?
 
Länge sedan jag kände att det var så skönt att komma tillbaka till skolan! Träffa alla sköna människor igen, återfå rutiner och lite perspektiv på livet känner jag. Lärde känna musikalettorna som dessvärre detta året är en klass på endast 6 elever (!!!). Men de är så söta och duktiga! Direkt efter att klockan ringde ut bar det av till Ängelholm för lite jobbmöte då vi la upp schemat inför hösten, vi fyra tjejer som ska jobba med drop-in klasserna på Dansfabriken. Så har spenderat hela kvällen med att planera, leta musik och koreograferat. Helt slut så nu väntar kudden. 
 
G'night!
 
 
 
1 kommentarer



fourteen minus two

Publicerad 2013-08-19 @ 13:48:00 | Kategori: Vardagsliv 


Alltid lika sorgligt när en klass förlorar så härliga medlemmar som dessa.. Ni kommer vara så saknade tjejer! 
 
 
0 kommentarer



SOMMAR

Publicerad 2013-08-19 @ 13:38:00 | Kategori: Sigrid Bernulf 


Imorgon börjar skolan igen och jag kan gå tillbaka till vardagen med ett leende när jag tänker tillbaka på en helt underbar sommar. Det har gått fort, alldeles för fort och sommaren är hiskligt kort! Men nu börjar läxor, bussturer, stress och det bästa av allt, att träffa alla vännerna på en daglig basis. Kärlek till denna sommar! 
 
 
0 kommentarer



Lazy saturday

Publicerad 2013-08-17 @ 14:21:00 | Kategori: Dans 


Kalla mig konstig men det ska faktiskt bli riktigt skönt att skolan drar igång måste jag säga! Älskar och är grymt beroende av rutiner så mår alltid bättre när skolan är igång faktiskt och nu kommer jag ha så mycket på agendan; inte nog med att tvåan drar med sig en hel drös med plugg så har jag mycket träningar och kommer även att jobba! Varje lördag ska jag, med hjälp av tre andra tjejer, hålla i dansklasser för småtjejer och ni anar inte hur mycket jag längtar!
 
Nu hoppas jag att kaffet gör att jag piggnar till mig lite. Annars ligger planerna för dagen på noll, vilket är skönt. Kisses
 
 
0 kommentarer




Om mig



Namn:
Sigrid Bernulf
Bor: Båstad
Studerar: Musikallinje med inriktning teater, dans och sång.

Jag är tjejen som lever och andas dans och som älskar att leka IT-expert. Drömmer om ett jobb inom webbdesign och är hopplöst kär i min kamera. Jag har ett ständigt behov att få skapa och gillar att ha många bollar i luften.

På min fritid jobbar jag som dansledare, spenderar alldeles för mycket tid framför spegeln med sminkväskan och låtsas leva ett parallellt liv som make-up artist.

I höstas tog jag initiativet och startade Apelryds Elevkår som jag nu blivit vald att sitta som ordförande i. Jag älskar att engagera mig i skolfrågor och tillsammans med de andra styrelsemedlemmarna skapa event, spex, fester och tävlingar för att sätta guldkant på skoldagarna.

Välkomna in i min oas där det bjuds på en fullspäckad vardag, stil och inslag av det bästa jag vet, dans.