endless inspiration

Publicerad 2013-12-31 @ 10:09:00 | Kategori: Sigrid Bernulf 

 
collage by me, photos from tumblr
 

Kika in på isleepincastles.tumblr.com, finns något för alla ♥
 
 
1 kommentarer



MARC MELTS

Publicerad 2013-12-30 @ 22:13:00 | Kategori: Vardagsliv 

Case HERE ︱ photo by Victoria Törnegren
 
Det lyder ingen tvekan om att Victoria Törnegren kan mode. Blir aldrig besviken varje gång jag klickar mig in på hennes blogg, finner alltid något som får mig att stanna till. Ikväll var det detta iPhone skalet från Marc Jacobs, sinnessjukt läckert! Tyvärr finns det bara för femman, och jag är ju fast med en smått trasig fyra så inget skal för mig.. Men sukta, dregla och önska kan man ju alltid ;)
 
 
0 kommentarer



Shoeholic

Publicerad 2013-12-29 @ 21:57:00 | Kategori: Stil 

Burgundy HERE, Pattern HERE, Studded HERE
 
Nelly har just nu sin grymma mellandagsrea och där fann jag dessa juveler. Jäklar vad jag föll för de beige-svarta, sjukt snygga och så väldigt annorlunda! Allihopa finns även i min storlek så får se om jag slår till! Dock ekar ju plånboken tomt efter alla julklappar och dessutom har inte min senaste Nelly beställning men nyårsklänningen kommit än så är inte så säker på om jag faktiskt ska beställa.. Snart gått två veckor sedan jag beställde! Fick ta min gamla balklänning från nian på julafton eftersom paketet skulle innehållt min julaftonsklänning as well. Aja, får väl börja rota i garderoben efter något att bära på årets sista kväll. Ser inte ut som det blir någon vacker långklänning.. 
 
 
 
0 kommentarer



27e december 2013

Publicerad 2013-12-27 @ 22:49:00 | Kategori: Vardagsliv 

I brist på bilder fick denna duga! Älskar denna ljushållaren jag köpte på Ilva för ett par år sedan, perfektion. 

Men hej på er! Jag har nog haft en av de bästa dagarna på länge. Hann med en tur till Lund för att spendera dagen med Jakob och möta upp Clara för en snabb fika. Vi ses nästan aldrig längre nu när skolan är igång så får verkligen ta vara på alla små tillfällen man kan ses. Lite efter fem tog jag tåget tillbaka till Båstad och åt middag med Martin, som jag inte sett sedan han flyttade till Luleå i augusti. Helt underbart hade vi det, med god mat på favvorestaurangen som börjar bli vårt stammisställe, haha. Sjukt jobbigt att mina närmsta vänner bor på så långt avstånd. Men om ett par veckor får jag träffa favoriterna i gamla hemstaden igen och bara tanken gör mig så lycklig! Med det så säger jag godnatt, världen. Puss
 
 
 
0 kommentarer



Ett år av Sigrid

Publicerad 2013-12-26 @ 15:11:00 | Kategori: Vardagsliv 

Ett år går galet fort, men jag har nog aldrig varit med om ett som gått i denna fart! Är det bara jag som känner så? Var ju för fan nyss strålande sol och 30 graders värme! Älskar dock nostalgin av att titta igenom bilder från det gångna året. Tänkte lägga upp några collage med bilder från mitt 2013! Första bildbomben blev en riktig egoboost, haha. Flera från mitt fotoprojekt i våras, några från fotograferingen med Anna, dansbilder och en hel del
telefonbilder. Hmm, vad blir nästa del då? Natur kanske? 
 
 
0 kommentarer



Forever jultomte

Publicerad 2013-12-25 @ 11:28:00 | Kategori: Vardagsliv 

Till många hushåll om jularna tittar tomten in. Oftast har han skägg och i många fall kan han vara väldigt lik din pappa eller morfar, som ännu inte kommit tillbaka från att köpa kvällstidningen. Han missar ju tomten, för fasiken! Men hos oss har jag vunnit äran att varje år få dela ut klapparna som ligger vackert inslagna under granen. Det är ett hedersjobb då jag även får läsa upp alla roliga rim! Dock har jag ju inget skägg... Tur jag inte har några småsyskon som fortfarande tror på sagan om tomten, haha!
 
Jag är i samma rum på alla tre bilderna, ser ni så mycket förändring som skett? Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder på vårt nya kök och vardagsrum så ni får se - så otrligt fint nu när det är klart!
 
 
 
0 kommentarer



My weirdnesses on Christmas Eve

Publicerad 2013-12-24 @ 12:44:00 | Kategori: Videoklipp 

  
Jag älskar julmusik. Så jag slår två flugor i en smäll och gör även ett annat bekännande: detta är min hemliga sysselsättning. Min PhotoBooth är fylld av såna här videos, och så här på lunchkvisten av julafton kan man bli lite uttråkad medans lutfisken lutar... Jamen god jul på er! Press play and watch me go cray cray ♥



1 kommentarer



Dansvideo - A little party

Publicerad 2013-12-21 @ 23:15:00 | Kategori: Dans 


Första dansvideon! Har en hel del koreografier inspelade från olika träningar så tänkte jag skulle dela med mig av ett par stycken. Här är den dansen vi jobbat på mest under höstterminen, som är koreograferad av den smått briljanta Sofie Hofvendahl. En av mina favvisar att dansa faktiskt :) enjoy!

(jag är den långa i helsvart med grå undertröja if you were wondering)
0 kommentarer



USA 5.0 - Charleston

Publicerad 2013-12-21 @ 22:28:00 | Kategori: Fotografi 

Jag älskar hus, arkitektur och att beundra olika typer av träd så därför är jag helt kär i Charleston. Har varit där två gånger nu och det är så vackert att det är galet. Man vill bara ta kort på allt! En tradition i just Charleston är att ta en så kallad horse and buggy ride, alltså att åka runt i häst och vagn runt olika delar av staden, med en guide som vägleder hästarna och berättar om stadens historia, om arkitekturen, om varför de målar taken på sina verandor turkosa. En stad med så mycket historia och en så vacker kultur. Magiskt
 
0 kommentarer



Köpenhamn

Publicerad 2013-12-21 @ 21:26:00 | Kategori: Vardagsliv 

Hemma från en smått kall men otroligt mysig dag i Köpenhamn med min familj. Vi gör detta varje år, åker iväg tidigt på morgonen, dricker glögg och den otroligt goda varma chokladen på Hviids Vinstoe, äter smörrebröd på någon av favoritrestaurangerna och brukar också gå på Tivolis julmarknad men eftersom vädret intevar särskilt najsigt tog vi en längre tur på Ströget istället och avnjöt varma brända mandlar, en solklar vinterfavvis. Hittade de sista julklapparna också, tack och lov! Puss
 
 
 
 
0 kommentarer



latest

Publicerad 2013-12-19 @ 20:59:00 | Kategori: Vardagsliv 

Long time no see, my darlings. Men äntligen är det över! Alla plugg, alla inlämningar, alla lärare som tjatat - äntligen får vi tid att hämta andan och äntligen är min favorittid på hela året här. De senaste veckorna har mycket hänt dock! Kåren anordnade en fet kväll på Madison där vi lussade långt in på natten, vi har haft otroligt flummiga teaterlektioner med utklädnader så fula att man inte kan hålla masken trots att temat är allvar, långa pratstunder inpå nätterna med kära vänner, myskvällar med tända ljus i ett julpyntat rum, julklappssökande och återbeställningar i sista sekund för den perfekta jul-och nyårsklänningen. Detta och så mycket mer! Och självklart har mobilens lilla kamera hängt med under denna tid så kika in här nedan på mina sista två veckor på höstterminen i tvåan. Strax kommer fler inlägg so hold on tight!
 
 
 
0 kommentarer



xx

Publicerad 2013-12-08 @ 12:33:00 | Kategori: Vardagsliv 

Fy! All vacker snö som fallit till marken spolas nu bort av detta sketna regn - ge mig bara en vit jul för fasiken! Sjukt trist väder, men blir ju inte bättre av att sitta hemma och stirra ut i det gråa trista. Så därför åker jag med mamma och moster på en liten runda runt Bjäre och avslutar dagen med adventsfika hos mormor.
 
Får nog bortse från klackarna idag dock, dansen igår var rätt påfrestande för benhinnorna så kvällen slutade i tårar då jag knappt kunde gå efteråt.. Att det ska vara så svårt för mig att bara fatta att jag inte ska dansa! Får nog ta en snack med mitt undermedvetna, haha. Ha en fin dag!
 
 
1 kommentarer



08:23

Publicerad 2013-12-07 @ 08:23:00 | Kategori: Vardagsliv 

Älskar när man sätter klockan på 6 en lördagmorgon och inser sedan att planerna blivit ändrade och ni kan åka en timme senare. Jippie.. Trött är bara förnamnet! Men tack vare stormen slapp jag skolan igår i alla fall så kanske inte ska klaga för mycket. 
 
Går ju alltid upp vid denna tiden varje lördag jag jobbar ändå! Och idag är sista dagen jag jobbar som dansledare för iår, det har nämligen blivit dags för Öppet Hus på Dansfabriken. Så idag får allmänheten, vänner och familj komma och kolla på alla grupper och se hur vi jobbar helt enkelt! Mina elever är ju bara mellan 3-8 år ungefär så föräldrarna är verkligen glada att få vara i danssalen och se hur allt går till, eftersom vi helst ber dem att vänta utanför salarna i vanliga fall. På hösten har vi inte någon uppvisning utan maxar vårshowen istället men det är ju alltid kul att visa upp vad man arbetat med. Förhoppningsvis kan jag ta tåget in till Båstad sen för ett gympass om vädret tillåter.. Hörs sen, kisses.
 
 
 
0 kommentarer



VERA WANG

Publicerad 2013-12-06 @ 21:57:00 | Kategori: Stil 

Dress from Vera Wang Lavender
 
Denna underbaringen är på väg hem till mig! Hoppas verkligen den passar för wow är det enda jag får fram. Att finna en Vera Wang klänning på rea och kunna köpa den utan att plånboken ekar alldeles för tomt var en galet bra känsla! Helt kär är jag.
 
 
0 kommentarer



TANKAR

Publicerad 2013-12-06 @ 12:41:00 | Kategori: Sigrid Bernulf 

Det finns dagar jag saknar. Det finns människor jag saknar, stunder jag längtar tillbaka till. Men jag kan inte klaga. Inte på det livet jag har nu. För jag hade inte varit där jag är idag om inte de dagar, de människorna och de stunderna passerat. Och jag vet att hade de inte det, hade jag inte varit här just nu. Inte stått på samma plats, inte skrattat åt samma saker. Jag är lyckligare nu, jag vet det. Och jag kan se tillbaka på allt annat med ett leende. Jag ångrar inget och jag vill inte tillbaka. Minnena finns kvar och på dem tänker jag gladligen. Vare sig det gäller förlorad vänskap, en gammal hemstad mil bort, bästa vänner man sakta men säkert förlorar kontakten med eller kärlek. Saknaden finns.
 
Men jag är lycklig ändå. Mitt liv är rätt jävla bra.
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer




Om mig



Namn:
Sigrid Bernulf
Bor: Båstad
Studerar: Musikallinje med inriktning teater, dans och sång.

Jag är tjejen som lever och andas dans och som älskar att leka IT-expert. Drömmer om ett jobb inom webbdesign och är hopplöst kär i min kamera. Jag har ett ständigt behov att få skapa och gillar att ha många bollar i luften.

På min fritid jobbar jag som dansledare, spenderar alldeles för mycket tid framför spegeln med sminkväskan och låtsas leva ett parallellt liv som make-up artist.

I höstas tog jag initiativet och startade Apelryds Elevkår som jag nu blivit vald att sitta som ordförande i. Jag älskar att engagera mig i skolfrågor och tillsammans med de andra styrelsemedlemmarna skapa event, spex, fester och tävlingar för att sätta guldkant på skoldagarna.

Välkomna in i min oas där det bjuds på en fullspäckad vardag, stil och inslag av det bästa jag vet, dans.