30/7/13

Publicerad 2013-07-30 @ 12:04:00 | Kategori: Vardagsliv 


God middag på er! Dagen har knappt nått sin tolfte timme och jag har redan hunnit med nio timmars sömn, ett avsnitt PLL och målat på våra nya utemöbler. Inte illa, hörrni! Ska strax bege mig av mot gymmet för ett pass och tagga inför en kväll med min fina Clara och ett härligt gäng på hennes båt. So long, puss!
 
0 kommentarer



the moment I knew

Publicerad 2013-07-29 @ 21:52:00 | Kategori: Vardagsliv 

Me and the crazy peeps of my wonderful class

Sitter här i sängen, klinkar på gitarren och längtar smått till skolstarten. Komma igång med rutiner, träffa vännerna igen och alla nya elever. Eftersom John Bauer i Ängelholm gått i konkurs kommer ca 12 elever därifrån till oss plus ca 40 elever från Båstad Privata. Kaos eller kul, blir ju frågan! Men det bästa av allt blir att träffa min fina klass igen. Vi går varandra på nerverna men i slutändan finns vi alltid där för varann och den tryggheten och vänskapen går ej att beskriva. Kisses ♥
 
 
 
0 kommentarer



bucket list #01

Publicerad 2013-07-28 @ 21:01:00 | Kategori: Sigrid Bernulf 

 
5 kommentarer



2day(s)

Publicerad 2013-07-28 @ 20:46:00 | Kategori: Vardagsliv 

 
<center">
Pictures taken w/ Nikon D3100 + ED 18-55mm objective
 
Igår blev det en tur runt Malmö stad innan det bar av mot Göteberg för att se hästen Dreamy tävla. Under veckan presterade hon väldigt bra och vann en del men denna gången hann hon bara göra en volt innan hon tappade balansen och var nära på att falla riktigt illa! Som tur var klarade hon sig. Hästens ägs av goda vänner till oss och är varför vi åkte upp för att se tävlingen men ändå fattade jag tycke för hästen i grannburen, Åke, som var ovanligt kelig för hans art haha (jag menar, hur kan en häst vara keligare än en katt?)
 
Dagen idag spenderades bland annat ett tiotal meter upp i skyn, i långa köer och med en pirrande magkänsla. Ja, det är Tivoli jag talar om. Älskar berg-och-dal-banor! So long
 
1 kommentarer



thoughts

Publicerad 2013-07-28 @ 01:05:00 | Kategori: Sigrid Bernulf 

24 dagar kvar av sommarlovet. Let's make the best of it! 
 
 
 
2 kommentarer



Louisiana

Publicerad 2013-07-26 @ 21:11:00 | Kategori: Vardagsliv 

 
Är i Malmö nu ett par dagar med familjen och idag satte vi fart mot horisonten. Blev en tur till Köpenhamn och det moderna konstmuséet Louisiana. Yoko Ono hade en väldigt intressant utställning, Tara Donovan också men ändå föll jag pladask för önsketrädet. Ett stort träd där du får skriva en önskan angående vad som helst på en lapp, och sedan hänga upp. Så enkelt och helt otroligt vackert. På söndag kommer vi åter till Danmark men denna gången för Tivoli, min favorit haha! Nu vankas lite filmtittning innan jag lägger mig ner på luftmadrassen.. Fred ut ♥
 
 
0 kommentarer



NY DESIGN

Publicerad 2013-07-24 @ 07:59:00 | Kategori: Bloggdesign 

Godmorgon!
 
Efter att ha vridit och vändit på mig i över en timme, kollat två avsnitt SATC och återigen försökt somna gav jag upp. Klockan var tre när jag insåg att sömn var uteslutet för natten. Nu är klockan strax före åtta och om bara ett par timmar har jag dygnat. Kul när man är sjuk och verkligen behöver sömn! 
 
Tog upp datan runt halv fem tiden och började fixa lite med designen. Tror jag är nöjd för tillfället faktiskt! Valde en lite drömmande ljus och dov nyans av rosa. Kommer säkert tröttna om bara ett par dagar så då blir det något nytt haha. Hoppas ni tycker om den! Nej, nu ska jag allt ta mig en tupplur och sen försöka äta någonting. Halsfluss är inte att leka med, har inte ätit en fulländad måltid på tre dar! Hade gjort vad som helst för att kunna äta en stor saftig köttbit (konstig craving, haha). Vi hörs senare! ♥
 
 
 
6 kommentarer



NY DESIGN PÅ G

Publicerad 2013-07-24 @ 00:24:00 | Kategori: Bloggdesign 

 
Som ni kanske ser så håller jag på med en ny design, dock är den inte fullt ut klar så ser det konstigt ut, uppdatera eller titta in senare. It's a work in progress..
 
G'night! 
 
 
 
 
 
0 kommentarer



Laced Up Back Wrap Jacket

Publicerad 2013-07-23 @ 17:35:00 | Kategori: Stil 

 
 
 
Älskar verkligen chicy.se, de har så grymma kläder! Har suktat efter denna i flera månader men tycker ju att 700 riksdaler är rätt saftigt.. Men vacker är den! 
 
 
2 kommentarer



LANDSCAPE OF LIGHT.

Publicerad 2013-07-23 @ 16:45:00 | Kategori: Sigrid Bernulf 

 
Photo & edit, Anna Emanuelsson

I slutet av april gjorde jag en fotografering med fina Anna och här är några av bilderna. Hade underbart kul och skrattade enormt mycket, får se om vi hinner med en till plåtning innan sommaren är slut! Älskar ljuset i bilderna och känslan i de två första. Platsen vi fotade på är HELT underbar, faktiskt bara ett stenkast från mitt hus!
Klicka här för att ta er till hennes blogg. 
 
1 kommentarer



so many promises gone by

Publicerad 2013-07-23 @ 16:15:00 | Kategori: Vardagsliv 

Ligger nedbäddad med feber, kallsvettningar, halsont, huvudvärk och går på antibiotikakur. Yep, halsflussen har tagit över. Ska försöka få lite tid till bloggen mellan tupplurerna men snart krävs nog en till. Hälsningar från sjukstugan!
 
Jag och min bror när vi fyllde 2 och 3 år. Han kom precis hem efter att ha varit borta en vecka och jag går hela tiden runt och kramar honom. Han måste tycka jag är helt knäpp haha. 
 
 
 
0 kommentarer



I DINA DRÖMMAR

Publicerad 2013-07-21 @ 18:50:00 | Kategori: Vardagsliv 

And now to the best part.. I fredags var alla funktionärer inbjudna gratis till Darins konsert så vi jobbade vårt pass och ställde oss sedan på parkettgolvet de täckt centercourten med och dansade loss till de gamla låtarna som fick oss att längta tillbaka till barndomen (Money for nothing någon?) och de nya vi skrek alla orden till. Sedan hände det ofattbara; självaste Baby J kommer fram, snor åt sig min telefon och skriver in sitt nummer och säger "I'm DJ-ing at Pepes tonight, text me some names and I'll put you on the VIP-list." Jag. Bara Dog. Dessvärre kom jag inte in eftersom jag är under 18 men var så jävla fett att gå fram till vakterna och se sitt namn på viplistan. Galen känsla! Tack till finaste Sofia och Christine för en grym kväll! ♥
 
 

 
 
 
0 kommentarer



14/7/13

Publicerad 2013-07-21 @ 18:38:00 | Kategori: Vardagsliv 

Förra söndagen var helt galet perfekt. Middag på Capri med mina fina jobbarkompisar, en tur till stranden för lite kubb och sedan förfest med ett härligt gäng innan Madison med mina brudar. Tack för en grym kväll! (en vecka sent haha..)
 






 

SWEDISH OPEN 2013

Publicerad 2013-07-21 @ 18:23:00 | Kategori: Vardagsliv 

Ja, vad är det då jag jobbat med de senaste två veckorna? Jo, mellan den 6 och 21 juli har Swedish Open hållts här i Båstad, vilket är en årlig tennisturnering som sattit Båstad på kartan så att säga (därför vi är kända att vara tennisstaden). Mitt jobb var att under herrveckan stå i entrén och ta emot alla gäster, scanna deras biljetter och välkomna dem. Andra veckan har jag haft titeln värdinna och min arbetsuppgift har varit att bl a vakta alla VIP-lounger och även spelarnas lounge så att endast autentiserade människor så som spelarna själva och deras coacher kommer in, men ingen press eller fans. 
 
Jobbet är volontärt så jag har inte tjänat några pengar men fått så mycket mer! Lärt känna helt underbara människor som gjort dessa två veckor till de bästa någonsin och det har varit en helt otrolig upplevelse! Att hälsa på spelare som Fernando Verdasco och Sofia Arvidsson, gratulera Johanna Larsson efter en match, snacka med Johan Björkman och stå två meter ifrån självaste Serena Williams. För er som inte är tennisintresserade säger väl dessa namnen ingenting men för mig har det varit helt otroligt, och att fått allt detta gratis? Jobbat 4-8 timmar, fått frukost, lunch och fika varje dag, sett helt otroliga matcher utan att behöva betala något och fått så många så nya vänner och kontakter. DET, är värt så mycket mer än pengar i handen. 
 




GOTLAND

Publicerad 2013-07-21 @ 17:55:00 | Kategori: Vardagsliv 































 
Gotland var helt perfekt! Hann med många intressanta seminarium, två middagar på min favoritrestaurang Surfers, se många kändisar, bevittna Reinfeldts tal i Almedalen, fota en hel del och ta del av kulturen, umgås med min fina kusin Cajsa och spendera ett par timmar på Kallis. Älskar vår årliga vecka på denna underbart vackra ö. 


Om mig



Namn:
Sigrid Bernulf
Bor: Båstad
Studerar: Musikallinje med inriktning teater, dans och sång.

Jag är tjejen som lever och andas dans och som älskar att leka IT-expert. Drömmer om ett jobb inom webbdesign och är hopplöst kär i min kamera. Jag har ett ständigt behov att få skapa och gillar att ha många bollar i luften.

På min fritid jobbar jag som dansledare, spenderar alldeles för mycket tid framför spegeln med sminkväskan och låtsas leva ett parallellt liv som make-up artist.

I höstas tog jag initiativet och startade Apelryds Elevkår som jag nu blivit vald att sitta som ordförande i. Jag älskar att engagera mig i skolfrågor och tillsammans med de andra styrelsemedlemmarna skapa event, spex, fester och tävlingar för att sätta guldkant på skoldagarna.

Välkomna in i min oas där det bjuds på en fullspäckad vardag, stil och inslag av det bästa jag vet, dans.