STOLEN DANCE NECKLACE

Publicerad 2013-11-29 @ 17:01:00 | Kategori: Stil 

Det är inte så svårt att se vart jag får all min inspiration ifrån om man följer Lisas blogg - min stilguru, helt klart! Inte nog med att hon är overkligt vacker är hon också grymt trevlig, träffade henne förra hösten på Malmös modenatt. Jag helt såld på halsbanden hon bär här ovan, särskilt det avlånga som ni finner härDrömmer om att finna ljuvligheter som dessa under granen i år...
 
 
 
 
0 kommentarer



LEATHER SHOULDER BAG

Publicerad 2013-11-29 @ 07:38:00 | Kategori: Stil 

Camera bag // & Other stories 1450 kr (här)
 
Länge har jag nu suktat efter en snygg men också praktisk kameraväska. Fick en ny kamera av mina föräldrar precis innan USA-resan så förväntar mig egentligen inga julklappar alls, men denna väskan hade ju bara varit för perfekt! Dock kostar den skjortan! Finns i rött också men den svarta är ju så stilren och galet snygg! Snälla kära tomten, låt denna ligga under granen på julafton!!
 
 
 
0 kommentarer



Bilder från Stockholm

Publicerad 2013-11-28 @ 16:42:00 | Kategori: Vardagsliv 

n3.cdnme.se/4090134/6-3/photo-95_5297635e9606ee228e15fd84.jpg">
ph Sveriges Elevkårer
 
0 kommentarer



Praise the minions

Publicerad 2013-11-27 @ 17:45:00 | Kategori: Vardagsliv 

Min dröm har blivit sann, vart hittar jag dessa?! Helt kär i minions, and I'm proud of it! Nu när jag tänker efter hade jag gärna investerat i ett Minion-gosedjur.. Får allt hålla ögonen öppna. 
 
 
0 kommentarer



ChichiMe

Publicerad 2013-11-26 @ 13:40:00 | Kategori: Vardagsliv 

ph @fashionsdream
 
Ringar från ChichiMe - kärlek / ring-galen tjej
 
0 kommentarer



SVERIGES ELEVKÅRERS ÅRSMÖTE 2013

Publicerad 2013-11-25 @ 21:28:00 | Kategori: Vardagsliv 

Bild från kongressen på Stockholms Universitet. 

Hemma från en härlig helg i Stockholm! Som jag berättat innan har jag denna höst startat en elevkår på min skola så jag som vice ordförande och Ebba som ordförande åkte då alltså upp för Sveriges Elevkårers årsmöte. Sjukt roligt och blev så pepp på allt! Otroligt kul att få träffa alla som hjälp mig startat upp detta; människor jag träffade på Almedalen när jag först hörde talas om vad en elevkår var.
 
Är så tacksam för all hjälp och allt engagemang som har skapat vår kår och är så glad att jag fick åka dit också och ta del av möteshandlingarna. Awesome, helt enkelt. Lite kul var det också att ha Gustav Fridolin som överraskningstalare, han överraskade verkligen men väldigt bra synpunker. Kul att ha Miljöpartiet, eller i alla fall en del av det, på vår sida!

Nu blir det sömn för fulla muggar, g'night peeps. 
0 kommentarer



#stockholm

Publicerad 2013-11-22 @ 21:17:00 | Kategori: Vardagsliv 

Redo att inta Stockholm med min bejb Ebba! Precis checkat in på ett hotell med troligen det ballastse rummet nånsin! Gahhh, tagga denna helgen alltså! 



0 kommentarer



förvirrad chey

Publicerad 2013-11-21 @ 17:57:00 | Kategori: Bloggdesign 

Kära blogg.se, jag älskar er men jag avskyr tekniska uppdateringar - byt tillbaka till de gamla stilmallarna, jag ber er. Orkar inte lära mig det nya utseendet och krånglandet av dessa... Jag menar, varför försvinner Spara respektive Förhandsgranska funktionen när du klistrar in? 
 
Problemet med att vara din egen designskapare; du måste kunna kodmallar utantill. Nu älskar jag att förlora mig i världen av HTML-koder, har jobbat med dem sen jag var tolv men blir så mycket jobbigare när förändringar ska titta in i bilden. Aja, lär mig väl efterhand men fick mig en chock nyss! Ser mer eller mindre ut som stilmallarna för tumblr just nu. Och det gör ont i hjärtat att behöva medge att dem förstår jag mig inte alls på! Därför fick någon annan designa min tumblr haha..
 
 
 
 
1 kommentarer



i'm gonna dry up in this world

Publicerad 2013-11-21 @ 17:33:00 | Kategori: Sigrid Bernulf 

Efter matteprov är häng framför tumblr och weheartit till ljudet av Bon Ivers stämma
rena terapin. Nu vankas packning *suck*. Hej så länge
 
 
 
 
0 kommentarer



BIOMYS - HUNGER GAMES 2

Publicerad 2013-11-20 @ 23:02:00 | Kategori: Vardagsliv 

Haha, älskar de här bilderna

Alltså wow. Helt otroligt. Läste ut sista sidan i boken igår och ikväll fick jag se det hela spelat framför mig. Självklart var det delar jag tyckte var viktiga som de klippt ur eller bara skippade att ha med men det spelade absolut ingen roll för den var magisk! Och trots att jag visste precis vad som skulle hända satt jag på helspänn hela tiden. Haha, tror aldrig jag hållit så hårt i någons hand förrut som jag gjorde Matildas genom halva filmen, satan. Men åh en sån härlig kväll med brudarna! Nu blir det sängen och längta till helgen. Mer om detta senare, puss
 
 
 
0 kommentarer



NEW YORK 4.0 - FLAT IRON & BREAKFAST

Publicerad 2013-11-20 @ 17:49:00 | Kategori: Fotografi 

 
 
 
Min vackra mamma och styvpappa
 
 
 Så här ser 99% av alla bilder på mig och min bror ut, haha..
 
 
 Family pic ♥
 
 
0 kommentarer



NEW YORK 3.0 - BOAT TOUR AROUND MANHATTAN

Publicerad 2013-11-19 @ 20:10:00 | Kategori: Fotografi 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
photos by me (and my stepdad)

Detta var bland det absolut roligaste på hela resan. En tre timmars båttur runt hela Manhattan. Helt otroligt! Och vår guide var bara bäst, blev som den mest intressanta och mest levande historielektionen nånsin. Man lärde sig så mycket om New Yorks bakgrund, historier om alla vackra broar och hur byggnader kom till. Han berättade också en hel del om Brooklyn och New Jersey.

De första två timmarna satt jag ute för att kunna ta bilder men när mina händer sedan frös till is blev jag tvungen att gå in och sätta mig med en kopp varm choklad. Nämnde jag att det var hysteriskt kallt i New York? Jo då, svinigt kallt! Men när jag nu kollar på bilder och tänker tillbaka på upplevesen, var kylan lätt värt det.
0 kommentarer



NEW YORK 2.0 - 9/11 MEMORIAL

Publicerad 2013-11-18 @ 16:28:00 | Kategori: Fotografi 

 
 
 
 
 
photos by me

Flera månader innan resan hade vi redan bokat in vad vi skulle göra under förmiddagen dag ett. Vi donerade en slant till minnesplatsen för World Trade Center attacken som inträffade för 12 år sedan och beställde pass. Jag vet inte riktigt vad jag hade väntat mig men det jag fick se var så vackert. Grunderna där skyskraporna stod har gjorts om till gigantiska pooler där vatten porlar ner, och på kanten står namnen på alla som miste sina liv. Mest ont i hjärtat skar det när ögat stötte på ett namn där det efter stod and her unborn child. Fy. Det var så blandade känslor att få vara där. Tror inte riktigt jag insåg i den stunden att det faktiskt var just på den platsen det hände. Så otroligt mäktigt.

Ofta kan ju minnesplatser bli lite.. ja, inte så jättebra men här har de verkligen lyckats att göra det till en så fin och fridfull plats. Allt är ännu inte klart vilket syntes tydligt på alla avstängda sektioner och stängsel. Dessutom var det världens oljud då nya skyskrapor och en massa annat höll på att byggas samtidigt. Men när allt är på sin plats kommer det nog kännas som att stiga in i en annan värld, med bassängerna och alla träd.
 
 
0 kommentarer



rain you out of me, shake the memory free

Publicerad 2013-11-18 @ 10:38:00 | Kategori: Vardagsliv 



Låg uppe till halv två inatt och läste. Är på andra Hunger Games boken och måste hinna läsa klart innan premiären av filmen på onsdag! Vem den andra biljetten är till är fortfarande en hängade fråga om inte Nellie kunde so the spot may be up for grabs, anyone interested? Själv älskade jag första filmen och bestämde mig tvärt att jag SKULLE ha läst första och andra boken tills den andra hade premiär. Påbörjade första boken ungefär i mitten av New York resan och jäklar! Jag kunde inte sluta läsa, samma sak med denna. Fast tycker nog ändå första var bäst.. Blir oftast så!
 
Nu blir jag stax hämtad av min kära mormor och beger mig av mot stationen med Philip. Han ska göra körkortsprovet och jag ska hjälpa honom fixa julklapp till sin syster. Tror Elin också ska med vilket blir skitkul, ser henne inte så ofta sen hon tog studenten. Alltså, Halmstad nästa!
 
 
0 kommentarer



LIGHTING & WALLS

Publicerad 2013-11-17 @ 20:49:00 | Kategori: Inredning 

 collage by me
 
Är helt såld på dessa! Har spenderat halva dagen med att städa och göra om det lilla man kan i mitt rum så egentligen bara satt upp nya tavlor och sånt men jäklar, blev så taggad inför att flytta hemifrån så det är inte sant! Säkert två år kvar men satte mig ändå och surfade bland inredningssidor, bilder och bloggar och fann några favoriter. Tror faktiskt jag ska byta ut mina Eiffeltornet-tavlor jag håller så kärt mot några balla affisher som de här ovan. Work lampan från Stockholm Design är ju bara smått underbar och jag är helt obsessed med Tom Dixon's Copper Shade. Jisses, att inreda min drömlägenhet kommer inte vara billigt kan jag säga er! 
0 kommentarer




Om mig



Namn:
Sigrid Bernulf
Bor: Båstad
Studerar: Musikallinje med inriktning teater, dans och sång.

Jag är tjejen som lever och andas dans och som älskar att leka IT-expert. Drömmer om ett jobb inom webbdesign och är hopplöst kär i min kamera. Jag har ett ständigt behov att få skapa och gillar att ha många bollar i luften.

På min fritid jobbar jag som dansledare, spenderar alldeles för mycket tid framför spegeln med sminkväskan och låtsas leva ett parallellt liv som make-up artist.

I höstas tog jag initiativet och startade Apelryds Elevkår som jag nu blivit vald att sitta som ordförande i. Jag älskar att engagera mig i skolfrågor och tillsammans med de andra styrelsemedlemmarna skapa event, spex, fester och tävlingar för att sätta guldkant på skoldagarna.

Välkomna in i min oas där det bjuds på en fullspäckad vardag, stil och inslag av det bästa jag vet, dans.