Fotoprojekt 2014

Publicerad 2014-04-30 @ 17:22:00 | Kategori: Fotoprojekt 

Nu grönskar det i dalens famn, nu doftar äng och lid. Kom med, kom med på vandringsfärd i vårens glada tid!
 
April har lett mot sitt slut och därmed har tiden kommit för en månadsbild! Nu är ju verkligen våren här känner jag, om inte till och med försommaren. Hoppas banne mig det håller i sig!
 
 
0 kommentarer



Back on track

Publicerad 2014-04-27 @ 22:49:00 | Kategori: Vardagsliv 

Hua, nu har det gått så sjukt längesedan sist! Men kan ni gissa vad? Min data gick sönder. Alltså inte bara att mjukvaran gick åt skogen, utan själva datorn bara vips, slutade funka. Fick panik eftersom jag inte säkerhetskopierat på ett tag! Men i alla fall, fick tillbaka datorn efter en massa krångel med att återfå och överföra den gamla hårddisken till den nya datorn. Är evigt tacksam till mina föräldrar som betalade för den nya datorn, en mac är ju inte billig direkt. 
 
Men i alla fall, ungefär allt lyckades de rädda, tack och lov! Bara lite musik som försvunnit vad jag har sett hittills och möjligtvis några enstaka bilder här och där men ingenting stort jag upptäckt ännu i alla fall. Mitt problem var väl helt enkelt att jag haft för mycket filer på datorn (25 000 filer ungefär, hehe) och haft verkligen ALLT på datorn, inte raderat saker jag lagt över på externa hårddiskar och nog inte rensat cacheminnet så ofta som man ska ha gjort med en datorn under tre års tid. Har heller inte säkerhetskopierat. Smart, Sigrid!  I vart fall så är jag så enormt lättad att jag inte förlorade viktiga bilder och resminnen. Bilder är mitt liv, mer eller mindre. Får bara bli bättra på att säkra dem! :) 
 
Och för att komma igång med bloggningen lite nu så lägger jag upp ett par bilder från denna underbart soliga dag. Min älskling kom ner hit i helgen och stod ut med en sex timmar långt dansgenrep igår så idag blev det en riktig mysdag med frukost i solen, sandkrig på stranden, glass i Torekovs hamn och en mysig middag innan han åkte tillbaka till Oslo. Hur härligt är inte vädret?! Riktig sommarvärme idag! Det tackar vi för! Och med min halvt kräftröda och blossande bränna säger jag godnatt. Peace out. 
 
 
 
0 kommentarer



FÖR mycket plugg

Publicerad 2014-04-07 @ 22:02:00 | Kategori: Vardagsliv 

Jag och min fina dansgrupp! (gr 13)
 
Jäklar! Helt slut i skallen efter att ha pluggat matte sen jag kom hem från kiropraktorn vid fem. Men ligger efter i boken och har prov på onsdag så är lite stressigt. Sen gick tydligen spanskaprovet imorse åt helsike för allihopa så blir omprov på fredag. Skitkul, då förväntar hon sig säkert ett felfritt resultat vilket innebär - ännu mer plugg. Och sen måste jag hinna med litteraturhistorian som ska vara inlämnad fredagkväll. Hua, veckan innan påsk sägs vara en pina.. 
I'm afraid they're right.

Men har tid att lägga hela dagen imorgon på plugget och sedan avsluta med en härlig tretimmars-träning på kvällen. Inte långt till showhelgen nu ju! ♥ 
 
 
0 kommentarer



En el tren

Publicerad 2014-04-04 @ 15:51:52 | Kategori: Vardagsliv 




Hej på er! Nu sitter jag på tåget på väg till Eskilstuna med iPaden och spanskaplugget i högsta hugg. Kul att ha en prov måndagmorgon man inte alls pluggat till och så ska man vara bortrest hela helgen. Bra planerat, Sigrid! Men men, köpte nyss med mig favoriten från Starbucks så förhoppningsvis håller jag humöret uppe!

Senare ikväll, när jag kommit fram, blir det middag med Elin och Mathilda innan jag äntligen får återförenas med min älskling efter tre veckor ifrån varandra. Långdistans är inte lätt, ska ni veta! Que tenga un buen día, adios!

0 kommentarer



Nike Air Max

Publicerad 2014-04-01 @ 13:01:00 | Kategori: Stil 

 
Inte bara är de snygga, utan också praktiska. Funkar till allt och framför allt: bra för fossingarna. Något jag är i stort behov av just nu. Benhinnorna mår inte alls bra och jag gör inte det hela bättre genom att halta runt i mina älskade (men inte så bra) vita converse så ska ta och följa stömmen á la alla svenska modebloggerskor och köpa mig ett eller två par. Men nu kommer vi ju till den svåra biten - vilken modell och vilken färg?!
 
0 kommentarer




Om mig



Namn:
Sigrid Bernulf
Bor: Båstad
Studerar: Musikallinje med inriktning teater, dans och sång.

Jag är tjejen som lever och andas dans och som älskar att leka IT-expert. Drömmer om ett jobb inom webbdesign och är hopplöst kär i min kamera. Jag har ett ständigt behov att få skapa och gillar att ha många bollar i luften.

På min fritid jobbar jag som dansledare, spenderar alldeles för mycket tid framför spegeln med sminkväskan och låtsas leva ett parallellt liv som make-up artist.

I höstas tog jag initiativet och startade Apelryds Elevkår som jag nu blivit vald att sitta som ordförande i. Jag älskar att engagera mig i skolfrågor och tillsammans med de andra styrelsemedlemmarna skapa event, spex, fester och tävlingar för att sätta guldkant på skoldagarna.

Välkomna in i min oas där det bjuds på en fullspäckad vardag, stil och inslag av det bästa jag vet, dans.