Fotoprojekt 2014

Publicerad 2014-03-31 @ 15:23:00 | Kategori: Fotoprojekt 

 
Det har hunnit bli mars och alltså dags för en ny bild! Vi ser direkt att gräset är mycket grönare. Den största skillnad från förra bilden är väl värmen i den, och den är inte redigerad utan det är solljuset som ger den känslan. Hur underbart är inte vädret just nu?! Lite trist med skräphögarna där nere vid röda förrådet men de är säkert borta tills nästa bild ;)
 
 
 
0 kommentarer



Thinnyness

Publicerad 2014-03-31 @ 11:13:00 | Kategori: Vardagsliv 

Thin gold and silver rings, H&M 
 
Jag är galen i ringar och gillar verkligen helt vanliga enka och tunna, precis som dessa. Hade velat införskaffa några i roséguld för att passa bra ihop med min klocka men har ännu inte hittat några.. Några tips på vart det kan finnas?
0 kommentarer



Guess who's behind the wheel?

Publicerad 2014-03-30 @ 19:57:00 | Kategori: Vardagsliv 

 
Då har man varit ute och övningskört första gången för i år! Gick otroligt bra, över förväntan faktiskt.
Vi övade uppstart, koppling, broms och gas, växling, dragläge, sväng och blinkers. Är så taggad inför detta så det inte är sant! Älskar känslan att sitta bakom ratten. Siktar på att ha körkortet innan trean och det ska jag banne mig klara.
 
NU KÖR VI!
 
 
0 kommentarer



Pink beauty

Publicerad 2014-03-30 @ 17:01:00 | Kategori: Bland mina saker 

Sports bra // Lindex
 
Lyckades lägga vantarna på den här godingen idag. Skitsnygg under en tunn, halvt genomskilig vit tisha vips så blir man snyggast på gymmet. Jag är kär! 
 
0 kommentarer



Pancake brunch

Publicerad 2014-03-29 @ 12:45:00 | Kategori: Vardagsliv 

 
Hej på er! Vaknade med ett ryck av pigghet halv tio imorse och kände riktigt hur det kliade i fingrarna att få ställa mig i köket och laga en riktig frukost och inte bara hälla upp en skål yoghurt och skiva grapefrukten. Så jag tog mig istället tiden att steka lite pannkakor efter att ha mixat ihop vad som kan vara den godaste smoothien jag druckit; hallon, grapefrukt, ingefära och banan. Mums!
 
Nu ska jag chilla lite i solen och sippa min ljuvliga smoothie innan det bär av mot revyn för föreställning. So long 
 
0 kommentarer



More photos

Publicerad 2014-03-29 @ 00:14:55 | Kategori: Dans 

Fler revybilder från premiären. Jag är med på bild 1, 2, 3, 5, 7 och 8. Ser ni mig? ;)
 
Medans alla andra är ute och festar en fredagkväll, har jag precis varit och haft föreställning. På tvång nästan också, benhinnorna mår ju inte alls bra.. Men har inbokad tid hos läkare, PT, kiropraktor och allt vad det var på måndag så förhoppningsvis får jag reda på hur jag ska göra för att ta mig igenom det hela! Men det gick bra ändå. Bara alla de där jäkla trapporna upp till scenen och ner till omklädningsrummen - hua! 
 
Imorgon har vi sista föreställningen för helgen, och sista i Hjärnarp. Sedan gör vi igen andra helgen i april, denna gången i Förslöv. Skönt med lite vila! Och det är precis vad jag ska göra nu, sänger riktigt skriker efter mig. 
 
G'night!
 
0 kommentarer



Inspiration 5.0

Publicerad 2014-03-28 @ 16:26:11 | Kategori: Inspiration 

 
För mer av detta, klicka här.
0 kommentarer



Bananpannkakor

Publicerad 2014-03-25 @ 17:21:27 | Kategori: Vardagsliv 

Jag verkligen älskar detta! Det må låta skeptiskt till en början (tro mig, jag tyckte blandningen mellan banan och ägg lät sådär) men det är fantastiskt gott! Otroligt lätt att göra också. Mosa banan med en gaffel, knäck i båda äggen och vispa lätt. Tillsätt en gnutta salt och vaniljpulver efter smak (notera: vaniljpulver, inte vaniljsocker. Vaniljpuvler är hälsosammare!). Stek sedan i smör, kokosfett eller kokosolja.
 
Till detta serverade jag skivade, färska jordgubbar och en snabb smoothie på yoghurt och frysta blåbär. Har åkt på magkatarr nu igen så har rätt svårt med lagad mat för tillfället så som för mycket såser, kött, potatis osv. Tycker då bättre om lite lättare mat och detta var väldigt snällt för magen. Perfekt som frukost också! 
 
 
0 kommentarer



Light blue

Publicerad 2014-03-23 @ 10:25:00 | Kategori: Stil 

Photo // Lisaplace
 
Okej, hur snygg får man vara?
Om världen kunde tillåta en att knäppa med fingrarna och se ut som en annan person, skulle Lisa Olsson vara mitt solklara val. Åh, som jag suktat efter den där jackan också! Men den kostar skjortan. Eller ja, Zara är väl mer budgetvänligt än den där Givenchy väskan men en relativt fattig student som jag själv med låg inkomst från ett dansledarjobb har inte en tusenlapp att slanta upp bara så där. Jag och jackan får helt enkelt bara ses i mina drömmar i natt...
 
 
0 kommentarer



Midnight

Publicerad 2014-03-23 @ 00:09:23 | Kategori: Vardagsliv 

De här bilderna var tagna för exakt ett år sedan. Hur sjukt fort går inte tiden?!
 
Föreställningen gick bättre än jag trott faktiskt! Hade en fullsatt publik som inte snålade med applåderna eller skratten. Kändes riktigt bra. Förutom benen. Gud, vad jag önskar att smärtan bara skulle försvinna! Får linda benen i pausen och bara vila, pusta ut men hjälper inte så mycket. Har inte så mycket till aptit heller och gillar inte att äta så mycket innan föreställningar så proppar i mig druvsocker precis innan jag ska ut på scenen, haha. Inte det bästa men otroligt effektivt! 
 
Nu planerar jag ett par välbehövda timmars sömn innan jag fyller halva morgondagen med plugg innan helgens sista föreställning. Hoppas ni har en trevlig kväll, min har varit fantastisk! En av mina bästa vänner kom över ett par timmar på lite filmmys och skitsnack. Helt galet att det gått över tre månader sedan vi sist sågs. HUR kan tiden gå så här fort?
 
0 kommentarer



periostitis gone wrong

Publicerad 2014-03-22 @ 08:36:09 | Kategori: Dans 

 
 
Jag kan säga att benhinnorna lider en hel del nu. Fem föreställningar på en vecka är ju inte dirket den bästa medicinen. Har så sjukt ont! Under föreställningen igår kväll var det kaos. Efter dansnumret i andra akten fick Cecilia praktiskt taget bära mig från scenen nedför trapporna till omklädningsrummet, haha. För er som inte vet vad benhinneinflammation är för något kan jag säga att det känns som att någon sätter en kniv i dina smalben varje gång du belastar benen för hårt. Härligt, va? ;)
 
Klockan är lite över åtta en lördagmorgon, så självklart står det för att jag är på väg till jobbet. Ingen vettig människa är väl uppe så här tidigt annars? Här ovan har ni en bild från premiären förra lördagen! Låt oss leka leken "Hitta Sigrid" - vi har nämligen hört att vi tre dansare är väldigt lika...
 
0 kommentarer



Q/A

Publicerad 2014-03-18 @ 15:02:00 | Kategori: Vardagsliv 

 

Hur lång är du? 
Jag är rätt lång för att vara tjej har jag hört och får konstant höra från alla jag träffar att jag är just väldigt lång. Min längd ligger på nästan 1,80 cm. Jag har alltid varit lång, var längst i klassen som liten men där runt femman, sexan var det inte längre jag som var toppen av pyramiden på skolfotot när alla killar började växa om mig, haha. Men nu skäms jag inte längre för min längd utan ser den som något positivt och är inte rädd att bära höga klackar, trots att jag då nästan blir längre än alla på skolan eller folk jag passerar på stan, hehe. Som mina favoritskor på bilden ovan, som Jossan tog under modeveckan. Med dem hamnar jag på 190 centimeter. Akta er för skyskrapan, folk!
 
 
 
1 kommentarer



Pretty Little Liars

Publicerad 2014-03-17 @ 19:53:00 | Kategori: Vardagsliv 

 
Myser i min pojkes tröja med en kopp te framför förra veckans Pretty Little Liars avsnitt. Alltså shit, nu är det mer spännande än nånsin! Men man blir ju smått irriterad på alla frågor som lämnas öppna och antalet nya som ställs, och gamla man fortfarande inte fått svar på. Hur ska de hinna med att svara på allt?! Vem är efter Ali, vad händer egentligen med Spencer, vart är Toby (???) och kommer Caleb tillbaka? Är Ezra egentligen A och vafasen är det egentligen som händer? Ahhhhh, får panik!
 
 
0 kommentarer



Premieres

Publicerad 2014-03-17 @ 17:44:44 | Kategori: Dans 

 
Hua, nu var det länge sen! Premiärveckan har verkligen tagit all min tid. Förra veckan övade i ända fram tills tio på kvällarna, varje kväll. Slutat med att jag presteat galet dåligt i skolan också, när man lever på sex timmars sömn och 18 timmar långa dagar. Då snackar man trött! Men premiärhelgen gick SÅ bra och vi har så jäääääkla kul! Vi kan ju fejka graviditeter helt okej också; endast en av oss på bilden här ovan är gravid på riktigt, men inte kan ni se vem eller hur? ;)
 
Idag hade vi premiär av dansföreställningen för alla lärare och elever på skolan och trots tekniska fel där jag fick springa av scenen för att hjälpa min kära bror att lösa problemen (teknisk brud ni vet, hehe) så verkade alla gilla det! Skönt att ha det avklarat faktiskt, haha. Alla har varit lite ängsliga om det faktiskt skulle gå eftersom vi haft så många motgångar i processen och ingen vill ju skämma ut sig inför hela skolan, men det gick rikitgt bra. 
 
Vi hade vår egna lilla fotograf under föreställningen så ska höra om hon kanske kan skicka bilderna! Men nu har jag så mycket att fixa med, alla tekniska fel ska ju vara felfria på torsdagsföreställningen. Wish me luck! #såmycketjobb
 
 
0 kommentarer



Från Bangkok till New York

Publicerad 2014-03-07 @ 16:45:36 | Kategori: Dans 

 
Två veckor av blod, svett, tårar har lett mot sitt slut.
Nu är det bara själva föreställningen kvar, hehe. I wish. Nej ni, vi har en hel del kvar! Beställa kostymer, tyger och leta skor i alla tänkbara storlekar, fixa videoprojektioner emellan dansnumrerna, leta musik att fylla tomrummen, sätta ljus och ljus - ja, listan är nära till oändlig! Men med en taggad och grym klass, två awesome lärare och rätt inställning tror jag vi fixar det. Mitt jobb är att fixa projektionerna så det ska jag sätta igång med nu. 
 
Här ovan ser ni den grymma planchen Nellie gjort för att locka folk till föreställningarna. Hittills har vi två satta, men ska eventuellt göra ytterligare en till på en skola lite utanför Båstad. Vårt tema är världen så att säga så i föreställningen åker vi genom olika världsdelar, länder och städer. Vi börjar i Bangkok och avslutar i New York, helt enkelt. Jag fick möjligheten att koreografera en del och valde Afrika. Är otroligt nöjd med min skapelse och ska se om jag inte kan filma det när kostymer, smink och hår är fixat så ni får se. Blir så mäktigt när vi gör allt synkat! En annan favorit rent utseendemässigt är Hawaiidansen, med hula-hula kjolar, Philip som bankar på en bongotrumma i bakgrynden och vackra blomkransar. Åh, kommer bli så bra! 
 
 
1 kommentarer




Om mig



Namn:
Sigrid Bernulf
Bor: Båstad
Studerar: Musikallinje med inriktning teater, dans och sång.

Jag är tjejen som lever och andas dans och som älskar att leka IT-expert. Drömmer om ett jobb inom webbdesign och är hopplöst kär i min kamera. Jag har ett ständigt behov att få skapa och gillar att ha många bollar i luften.

På min fritid jobbar jag som dansledare, spenderar alldeles för mycket tid framför spegeln med sminkväskan och låtsas leva ett parallellt liv som make-up artist.

I höstas tog jag initiativet och startade Apelryds Elevkår som jag nu blivit vald att sitta som ordförande i. Jag älskar att engagera mig i skolfrågor och tillsammans med de andra styrelsemedlemmarna skapa event, spex, fester och tävlingar för att sätta guldkant på skoldagarna.

Välkomna in i min oas där det bjuds på en fullspäckad vardag, stil och inslag av det bästa jag vet, dans.