Paradise Circus - Onstage

Publicerad 2014-05-23 @ 22:43:00 | Kategori: Dans 

Okej, detta är min favoritkoreografi of all time. Of. All. Time. Sofie är en helt magisk koreograf och den här koreografin är helt magisk. Jag la upp en video från en träning i höstas (här) för ett tag sen där vi körde den här koreografin men nu har vi byggt på den och tagit den till en ny nivå. I sista sekund bestämde vi oss också för att ha masker på oss! Heltäckande masker, vita och knalloranga. Vet inte riktigt hur bra det syns på videon för er, jag vet ju att de är där men tittar ni noga ser ni nog de döda uttrycken ;)
 
Först gillade jag inte alls tanken eftersom jag dansar såväl med kroppen som med mitt ansikte och gillar att förstärka känslan av dansen med ansiktsuttryck. Men med maskerna blev dansen så mycket starkare och man fokuserade mycket mer på rörelserna och känslan de gav, än vad våra ansikten berättade. Ja, mäktigt var det i alla fall och även den här koreografin stod ut från mängden. Här är jag med gr 3 - titta och njut! 
 
 
Välj 720p HD! Ni ser mig längst till höger, i orange tröja och med strecket på låret!


0 kommentarer



It's time

Publicerad 2014-05-23 @ 09:48:10 | Kategori: Resor 

collage by me, photos from tumblr
 
Då var det dags! Inatt, kl 04.30 för att vara exakt, bär det av mot Kastrup och Prag. Har haft så mycket med skola och allt annat att jag knappt haft tid att bearbeta detta, men jag ska faktiskt till Prag! Det är med revygänget vi åker så de bjuder ju på det mesta av resan. Hade i första hand velat haft Alex med men han skulle jobba så extra biljetten fick gå till brorsan. Ska bli så sjukt kul! Laddar kameran och hoppas på fint väder! Kommer lätt få behöva gå och lägga mig typ nio ikväll om jag ska orka gå upp vid tre. Å andra sidan har jag inte ens börjat packa än, hehe.. Kommer bli en trött flygresa!
 
 
 
 
0 kommentarer



In this shirt - Onstage

Publicerad 2014-05-22 @ 22:36:00 | Kategori: Dans 

En video från en av koreografierna jag och min vackra Dance Crew 13 framförde under dansshowerna. Vi var den enda gruppen som hade en lugn, lite mer lyrisk jazz i ett hav av Beyoncé-inspirerade danser så vi stod verkligen ut med denna och fick så mycket fin feedback från publik efteråt. Älskar den här koreografin! 
 
Välj 720p HD! 


0 kommentarer



I did it...

Publicerad 2014-05-19 @ 20:34:00 | Kategori: Vardagsliv 

 
Jag. Kan. Inte. Ens... TACK SÅ MYCKET!!! Åh, som jag kämpade med min ansökan. Jag ville komma med gärna, var uppe sena kvällar och finslipade, tog bort och la till. Har väntat nästan en månad på antagningsbrevet och nu håller jag det i mina händer... Trodde aldrig jag skulle bli antagen men idag trillade detta ner i brevlådan.
 
Känns helt fantastiskt och jag längtar redan! Första kurstillfället är den 16 juni och innan dess ska jag ha läst en bok som heter Riktning och resultat - goda råd för unga ledare och svarat på några frågor angående den. Önska mig lycka till!
 
Hälsningar, en galet lycklig tjej.
 
 
0 kommentarer



Blöt som en hund

Publicerad 2014-05-18 @ 17:25:00 | Kategori: Vardagsliv 

 
FYI, mitt hår var lockigt när vi åkte hemifrån...

En dag i regnet, levererade Lund. Blev helt genomsur. Men jäklar vilken karneval! Längtar sååå mycket tills jag själv kommer vara en av de som spexar runt på gatorna. Lunds univesitet är ju drömmen! :) bilder från karnevalen kommer senare, nu ska tillåta mig själv att slumra till en stund. Ha en fin kväll! Peace
 
 
1 kommentarer



Sommarfilm #1

Publicerad 2014-05-18 @ 11:07:00 | Kategori: Videoklipp 

Välj 1080 HD!
 
 
0 kommentarer



Hazienda

Publicerad 2014-05-18 @ 00:06:00 | Kategori: Vardagsliv 

Precis hemkommen från en mysig middag på Hazienda i Torekov!
Det bjöds på grillbuffé och chokladtårta i mängder. Underbart! The Tomsons, ett lokalt band med min teaterlärare Mole som sångare, hade sitt avslutningsgig innan de byter namn samt några medlemmar och en av de nya medlemmerna är ingen annan är min kära storebror! Ska bli kul att se deras spelningar i sommar, första gången brorsan är med i ett band med betalande bokningar!
 
Något annat kul att se var fyra andra lärare från min skola sippa drinkar i baren och dansa loss på dansgolvet, haha! Några såg till och med ut att få lite napp.. Hur ofta får man se det, liksom?! Kanske lite mindre kul för deras skull att ha elever som publik, hehe ;)
 
 
 
 
 
0 kommentarer



Friday night

Publicerad 2014-05-17 @ 23:46:29 | Kategori: Vardagsliv 

Love these peeps

Efter en tur på gymmet bar det av till Marielle för lite fest med girlsen och Philip! Nathalie fyllde 18 så blev lite extra firande också, innan vi tog oss vidare lite senare på kvällen. Hade sjukt kul! Massor av skratt och massor av DANS. Jag och Matilda ägde dansgolvet. Punkt. 
 
 
 
 
0 kommentarer



The gym

Publicerad 2014-05-15 @ 18:09:00 | Kategori: Vardagsliv 

 
Precis hemkommen från gymmet! Så jäkla gött! Inte varit på där på närmre tre månader. Haft så mycket med dansen så fanns varken tid eller ork kvar för annan träning. Men nu är dansen över mer eller mindre, slutspurten av plugget är igång och energin får jag härifrån!
 
Hann med 30 minuters spinning idag i alla fall, vilket motsvarar lite mer än en mil, och brände 300 kalorier. Brukar kunna komma upp i mer men trodde ändå att jag skulle vara lite mer ringrostig än jag var. Körde lite styrka och strech också som avslut. Känns så himla skönt nu efteråt! Älskar när gymmet är tomt, då gör det ingenting om man flåsar som en idiot för ingen hör haha.. Blir nog ett pass i morgon med. Beach 2014 är nära nu! 
 
 
0 kommentarer



Breakfast

Publicerad 2014-05-14 @ 07:12:00 | Kategori: Vardagsliv 

 
Jag är en sån frukostmänniska att det är helt sjukt. Enligt mig är frukosten verkligen dagens bästa mål! Grapefrukt och yoghurt är mer eller mindre standard och nu har min pojkvän även lärt mig att tycka om kokta ägg (vid snart 18 års ålder har jag äntligen lärt mig, haha) så har kört på det nu några dagar. Och en kopp te på det. Mums! 
 
Vi har en riktigt rolig uppgift i skolan idag som jag har sett fram emot länge! Vi ska samarbeta med två klasser som läser psykologi där det går ut på att vi i min klass, musikalklassen, har var och en skapat en fiktiv karaktär som lider av en psykisk sjukdom och vi ska bli intervjuade av de andra klasserna som sedan ska gissa vårt tillstånd. Ska bli SÅ JÄKLA KUL! Ser fram emot att vara psykiskt sjuk, hehe.. Det är ett väldigt intressant ämne och uppgiften tycker jag är genialisk. Vi i min klass får ju dessutom ännu en skådespelarövning, och inte en lätt en! Tror vi kommer lära oss mycket! 
 
 
 
0 kommentarer



Oslo

Publicerad 2014-05-13 @ 23:55:00 | Kategori: Resor 

Den Norske Opera & Balett
 
Var en tur till Oslo och hälsade på Alex i helgen. Var så trist väder så kameran fick ligga kvar i väskan större delen av tiden, men när vi gick ner till operan kunde jag inte hålla mig! Så otroligt fint med utsikten och all den vackra marmorn. Att i princip allt också har asymmetriska och lutande vinklar är ju bara helt galet. Oslo och dess arkitektur alltså. Blir helt mållös!  
 
 
 
0 kommentarer



Insta och update

Publicerad 2014-05-13 @ 19:20:00 | Kategori: Instagram 

sigridbernulf @ instagram
 
Så! Nu har plugget lagt sig någorlunda till ro, alla föreställningar är över och jag har fixat klart nya designen! Så nu när jag har mer fritid på mina händer kan jag lägga mer av den på bloggen. Vad sägs om det? Har hänt mycket sedan sist med mösspåtagardag, dansshower, musikalproduktioner, hawaiidans på skolgården, en kort trip till Norge och årsmöte med elevkåren. Massor med uppdatering! Hörs snart
 
0 kommentarer



THIS IS US

Publicerad 2014-05-04 @ 19:32:26 | Kategori: Dans 

edit by Pouline
 
Damn, vilken helg! Fyra lyckade föreställningar och ett lyckorus som kommer vara flera veckor framöver. Det är så helt obeskrivligt kul så det är inte sant! Scenen är mitt hem. Punkt.
 
0 kommentarer




Om mig



Namn:
Sigrid Bernulf
Bor: Båstad
Studerar: Musikallinje med inriktning teater, dans och sång.

Jag är tjejen som lever och andas dans och som älskar att leka IT-expert. Drömmer om ett jobb inom webbdesign och är hopplöst kär i min kamera. Jag har ett ständigt behov att få skapa och gillar att ha många bollar i luften.

På min fritid jobbar jag som dansledare, spenderar alldeles för mycket tid framför spegeln med sminkväskan och låtsas leva ett parallellt liv som make-up artist.

I höstas tog jag initiativet och startade Apelryds Elevkår som jag nu blivit vald att sitta som ordförande i. Jag älskar att engagera mig i skolfrågor och tillsammans med de andra styrelsemedlemmarna skapa event, spex, fester och tävlingar för att sätta guldkant på skoldagarna.

Välkomna in i min oas där det bjuds på en fullspäckad vardag, stil och inslag av det bästa jag vet, dans.