23:04

Publicerad 2014-06-24 @ 23:04:00 | Kategori: Vardagsliv 

 
Lite sent ute med tanke på att jag bor precis vid havet men nu är det gjort, första doppet är avklarat! Lite småkallt en kväll som denna men otroligt vacker solnedgång och gott sällskap i form av brorsan och Johan! 
 
 
1 kommentarer



Today's

Publicerad 2014-06-24 @ 22:02:00 | Kategori: Vardagsliv 

Efter en lång morgon i sängen tog jag tåget mot Helsingborg för ett fikamöte med Modesty. Smidde stora planer inför elevkåren och vad som ska ske i höst samt ringde runt och kontaktade olika företag. Eftersom jag är arbetslös större delarna av denna sommar lägger jag nästan allt fokus på kåren. Det går framåt och jag kunde inte vara mer stolt! Sen blev det middag med Clara och Rebecca på Pepes och nu har det blivit dags för årets första dopp! Dock är det riktigt kallt i luften.. Får se hur det här blir, haha. Jag är en riktig badkruka...


br />
0 kommentarer



Ed Sheeran

Publicerad 2014-06-23 @ 18:32:00 | Kategori: Sigrid Bernulf 

M a g i s k t! 
Precis köpt Ed's nya album.. Finns också på Spotify. Köp, lyssna och njut! Längtar verkligen tills november, jag har ju biljetter till hans konsert i Globen! Om det är detta som kommer spelas vet jag ju redan nu att konserten kommer vara beyond amazing. Åh, han är ju bara så himla bra! 
 
 
 
 
0 kommentarer



Ledarskapsprogrammet 2014

Publicerad 2014-06-23 @ 18:04:00 | Kategori: Vardagsliv 

Fyra dagar på Stensunds Folkhögskola i Trosa var allt jag behövde för att gå in i total extas. 47 olika individer med olika bakgrunder och värderingar, och ändå var vi alla så himla lika, allihopa. Hade den bästa tiden med de bästa människorna på ett helt fantastiskt ställe med otrolig utsikt, bra föreläsare & en riktigt bra utbildning. Nästa del är i slutet av september och jag kunde inte längta mer! 
 
 
0 kommentarer



nervositet

Publicerad 2014-06-15 @ 21:55:00 | Kategori: Vardagsliv 

Om 10 timmar sitter jag på planet mot Stockholm.. Helt sjukt, egentligen. Har vetat om att jag ska åka på ledarskapsutbildningen i lite mer än tre veckor men nu slår det mig verkligen. Har packat hela dagen och precis blivit klar med uppgiften inför första utbildningstillfället, och känner nu hur nervositeten, spänningen och även pressen sakta men säkert stiger. Förhoppningsvis blir det ju otroligt roligt, och det är ju det jag tror, men ändå går jag runt och får lite ångest..
 
Är borta hela veckan ut faktiskt! Utbildningen avslutas på torsdag och tar mig då vidare till mina kära vänner och Alexander i Eskilstuna för att fira midsommar där. Så det har varit packning på hög nivå! Men jag är taggad, riktigt riktigt taggad inför veckan. Hoppas på bra väder och några väldigt givande dagar framför mig. Ha det bra så länge så hörs vi när vi gör, wish me luck!
 
 
 
0 kommentarer



Claras student

Publicerad 2014-06-14 @ 18:33:10 | Kategori: Vardagsliv 

 
 
 
Varnar för långt inlägg, men rolig historia! 
 
Jaa fredagen den 13e kanske bär med sig lite otur i alla fall.. Det första jag gör när jag stiger av tåget och har gått en liten bit med mina fina, alldeles nya skor är att en cyklist kommer körandes bredvid mig rakt i en lerig vattenpöl som stänker upp på både skorna och byxorna. Kul. Sprang in på närmaste café och smet in på toan. Fick bort det mesta men humöret var väl inte på topp! Ju längre jag gick, desto ondare fick jag i fötterna. Jippie, skoskaven började komma fram. Aja, inte så mycket att göra åt det tänkte jag. Så traskade vidare mot Pressbyrån för att leta efter en tidning brorsan ville ha. En halvtimme innan utspringet tar jag fram Google Maps och försöker leta min väg mot Jensens gymnasium. 
 
Olyckligvis inser jag när jag kommer fram, att det är ingen där. Inte en kotte. Skolan ligger i ett kontorshus med noll plats för utspring, vart är alla? Ringer mamma i panik, har tio minuter kvar tills utspringet tar plats. Skickar sms till både Clara och hennes mamma och får svar inom några minuter att de tydligen var i Stadsparken man skulle vara. Hade inte fått någon information om det så lite småirriterad letar jag på någon snäll tant som kan guida mig vägen till parken. Hon pratar så otydligt att jag får plocka upp Google Maps igen som berättar att det tar 16 minuter att gå dit. Toppen, jag är körd! Men lyckades hitta två tjejer som var lika vilsna som jag på vägen dit så vi lyckades hitta ihop och jag kom fram precis i tid! 
 
Efter att Clara åkt runt i stan med flaket och skrikit halsen av sig, körde vi till Höör för mottagningen. Det var jättetrevligt med god mat, mycket folk, champange och livemusik. Dagens tredje otur var när vi väl skulle dra ut framåt kvällen, glada och taggade så in i tusan. Det var packat med folk på Tegnérs så vakten sa att det var fullt och eftersom vi inte hade förköpta biljetter kunde han inte bara släppa in oss ändå. Försökte komma in på en bar lite längre bort men tydligen räknades nyfyllda 18 åringar som får små att komma in? När jag precis blivit myndig och ville ut och ha kul på krogen för första gången är jag fortfarande för liten för att komma in?! 
 
Haha, men vi hade kul ändå utanför med alla fulla och roliga människor innan vi tog taxi hem och däckade direkt. Grattis igen Clara och tack för en riktigt rolig kväll! 
 
0 kommentarer



Friday the 13th

Publicerad 2014-06-13 @ 12:49:00 | Kategori: Vardagsliv 

 
Skit i myterna, bevisa dem fel & gör denna dag bäst.
 
Påväg mot student och bättre tider! Nä men typ. Jäkla tågstrejk! Eftersom Öresundstågen inte går så kan jag inte ta mig direkt till Lund utan får först åka buss till Ängelholm och sen ta Pågatåg vidare mot oändligheten. Galet segt, tar ju drygt två timmar extra.. Men nu är jag påväg och taggad är jag! GO CLARA!




0 kommentarer



Onsdag

Publicerad 2014-06-11 @ 19:25:41 | Kategori: Vardagsliv 

 
Efter en tur till frissan spenderade jag ett par timmar på Bakfickan, käkade god lunch och pluggade på det sista av uppgiften inför ledarskapsutbildningen nästa vecka. Sedan blev det ett snabbt besök hos kiropraktorn innan jag tog mig ett långt träningspass på gymmet!  S å   j ä k l a   s k ö n t ! 
 
Brukar alltid hålla mina pass på ungefär en timme, nu blev det närmre två vilket verkligen kändes behövligt. Värmde upp med en ryggaktiveringsövning min PT gett mig och ett övning för rygg och bål som jag fått av min kiropraktor, innan jag körde cykling i ca 30 minuter och gick sedan över på styrka. Avslutade med tjugo minuters stretch så kroppen mår gott nu!
 
Nu ska jag ta ett djupt andetag och förbereda mig mentalt, för vet ni vad.. Inatt hade säsong 5 av Pretty Little Liars premiär i USA vilket innebär att jag nu kan se första avsnittet!! Väntat flera månader så nu checkar jag ut härifrån och in i den mystiska staden Rosewood..
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer



Snapshots från helgen

Publicerad 2014-06-09 @ 19:28:37 | Kategori: Vardagsliv 

 
 
Frukost, kaffe och middag hos moster, mys med den ungefär sötaste hunden i Sverige, övernattning hos min älskade, studentfirande, poolhäng med kussen och skitsnack med de gamla och de nya var en rätt bra start på sommarlovet. Summer of 14', here we go!  
 
 
0 kommentarer



Student 2014

Publicerad 2014-06-06 @ 14:58:06 | Kategori: Vardagsliv 

Efter en fullbordad student i Båstad igår fylld med tårar, skratt och avsked, bar det av mot Eskilstuna eftersom idag, var det Douglas' tur! Vi har precis varit och sett utspringet, grattat, tagit ändlöst med bilder och hängt alldeles för mycket grejer runt halsen på honom innan vi vinkade hej då när flaket rullade iväg. Åh, som jag längtar till nästa år!

Om ett litet tag ska vi dra oss vidare till mottagningen för en kväll full av festligheter. Känns bra att vara hemma! 



0 kommentarer



SKOLKAMP

Publicerad 2014-06-03 @ 23:43:17 | Kategori: Videoklipp 

Min skola är så grym att jag knappt finner ord... Vi vann skolkampen, need I say more? Jag var ju med i simlaget men stod som reserv idag. Filmade och tog kort hela dagen men olyckligtvis tog kamerabatteriet slut precis innan sista grenen i kampen, nämligen simningen. Det var simningen som avgjorde vilken skola som vann, Apelryd eller Akademi, och självklart så vann Apelryd ;) 
 
Klippte ihop en, enligt mig själv, en helt grym film från dagen så titta, inspireras och NJUT! Och välj HD!
 
 


0 kommentarer



Sommarfilm #2: Prag

Publicerad 2014-06-02 @ 22:17:00 | Kategori: Resor 

Jag har inte hunnit gå igenom och redigera alla Prag-bilder men när spanskan blev inställd i morse hade jag en håltimme att klippa ihop en film från resan till er :) Filmen blev lite kortare än jag trott (känns ju alltid som man samlar på sig mer material i kameran än vad man egentligen gör!) men den blev lite mysig ändå! 
 
Press play, njut av tonerna av Coldplays fantastiska magik och dröm er bort till gatorna i Prag.. Och klicka i HD ;)
 


0 kommentarer



Rewired

Publicerad 2014-06-01 @ 23:18:28 | Kategori: Vardagsliv 

Det har varit så skönt att vara bortkopplad ett par dagar. Inte rört datorn alls sen jag kom hem! Men mycket har hänt... Som att, JAG HAR FYLLT 18 (!!!) Kan ni fatta det? Kan ju knappt jag! Visst, det känns väl inte annourlunda nu än för en vecka sedan, men ändå är allt förändrat. Och vad jag gör första gången jag ska ut på min 18-års dag? Glömmer leg:et... Haha, blir så trött på mig själv! Men kunde gott ta mig ett glas vin, blev inte frågad ;)
 
Har också hunnit med en tur till Malmö för att fira brosan och spenderat hela fem dagar med min älskling. När hände det sist? Underbart! Fredagskvällen spenderades på stranden med jackor, filtar, jordgubbar och vin och idag blev det en sväng till Helsningborg för en dubbeldejt med Modesty och hennes Alexander. Vi carpade alla dagarna denna långhelg! Bilder från Prag och annat kommer i veckan, nu längtar jag efter sängen. Later. 
 
 
 
 
 
1 kommentarer




Om mig



Namn:
Sigrid Bernulf
Bor: Båstad
Studerar: Musikallinje med inriktning teater, dans och sång.

Jag är tjejen som lever och andas dans och som älskar att leka IT-expert. Drömmer om ett jobb inom webbdesign och är hopplöst kär i min kamera. Jag har ett ständigt behov att få skapa och gillar att ha många bollar i luften.

På min fritid jobbar jag som dansledare, spenderar alldeles för mycket tid framför spegeln med sminkväskan och låtsas leva ett parallellt liv som make-up artist.

I höstas tog jag initiativet och startade Apelryds Elevkår som jag nu blivit vald att sitta som ordförande i. Jag älskar att engagera mig i skolfrågor och tillsammans med de andra styrelsemedlemmarna skapa event, spex, fester och tävlingar för att sätta guldkant på skoldagarna.

Välkomna in i min oas där det bjuds på en fullspäckad vardag, stil och inslag av det bästa jag vet, dans.