Fashion show

Publicerad 2013-09-29 @ 20:38:00 | Kategori: Vardagsliv 


Återförenades med bästa vännen efter alldeles för lång tid ifrån varandra igår och passade på att se modevisningen och modelltävlingen som hölls på Nova i Lund. Skulle egentligen också ha sökt men vid uttagningstillfället för två veckor sedan skulle jag självklart bli sjuk! Men jäklar vilka duktiga (och snygga?!) modeller. Och jag som alltid varit Team Jacob fick en liten crush på vinnaren som verkligen var hysteriskt lik Taylor Lautner, haha. 
 
Tog tåget hem tidigt imorse och drog ut på en 7 km lång powerwalk med stavar efter att ha stått ute och målat 45 golvlister. Tog mig tre timmar (!!). När färgen torkade emellanåt klistrades fingrarna ihop så det tog ett tag att få bort allt, hehe.. Renoveringen av vårt kök är inte en dans på rosor, det tar lång tid och hårt arbete! Men åh så fint det blir. 
0 kommentarer



Runaway shoes

Publicerad 2013-09-29 @ 20:11:00 | Kategori: Bland mina saker 

Mina absoluta favoritskor, de var helt perfekta, satt som en smäck och var så vackra. Tror inte riktigt jag kan förklara känslorna som byggdes upp när jag igår efter att ha slutat jobbet har bråttom att hinna med tåget, inser att de blivit stulna. Har nog aldrig yttrat så många svordomar under hela min livstid som jag gjorde i den stunden. Så där står jag, i Ängelholm, en halvtimme hemifrån och jag har INGA skor att ta mig någonstans med.

Kära tjuv, jag hoppas innerligt att du var i ett större behov av mina älsklingar jag burit flera dagar i veckan i över två år än jag var igår och att du får nytta av dem. Hälsningar, jag hatar dig för evigt i hemlighet
 
 
0 kommentarer



EXIT RUN AWAY

Publicerad 2013-09-29 @ 19:51:00 | Kategori: Stil 

ph from kenzas

Blev helt kär i den här tröjan när jag såg den på Kenzas blogg. Jag bara måste ha den!! 349 riksdaler på melba.se. Borde egentligen inte shoppa någonting överhuvudtaget nu, borde ju spara mina pengar tills vi åker till New York om fyra veckor men ändå finner jag mig själv där om kvällarna, bläddrandes genom kläder to-die-for på sidor som nelly.com och dreglar över IvyRevels nya kollektion. Hjälp, någon?!
 
 
0 kommentarer



TRANSFORMATION

Publicerad 2013-09-27 @ 17:24:00 | Kategori: Sigrid Bernulf 

Blir brunett.. Hashtag oh my god. Peace out  
 
 
1 kommentarer



13.09.26

Publicerad 2013-09-26 @ 22:08:00 | Kategori: Vardagsliv 

Jag och sötaste Anni idag ♥


Precis hemkommen från tre timmar i danssalen. Kommer ha grym träningsvärk imorgon men det var det så värt! Nu ska jag unna mig ett par timmars sömn innan veckans sista dag och drömma om att det bara är 5 dagar kvar till Macklemore & Ryan Lewis med min fina Nellie! So long 

0 kommentarer



18:39

Publicerad 2013-09-21 @ 18:39:00 | Kategori: Vardagsliv 

Veckan har gått i ett. Plugg, träning, förkylda dagar, nollning & inspark, nästan två hela säsonger av Awkward, hejat på favoriterna i Idol (George, Erik & Matilda for the win!), tagit hand om en skadad fågel, rensat och städat hela mitt rum, hängt med vänner, jobbat och haft så kraftig träningsvärk att jag knappt kunnat gå haha. Puss så länge
 
0 kommentarer



B&W

Publicerad 2013-09-10 @ 21:21:00 | Kategori: Stil 

Älskar stilen; svart, vitt och blandade material. Enkelt, sofistikerat och snyggt! Ska försöka hitta mig ett par randiga byxor som på bilden ovan, helt såld på dem! Sen om man vill haka på trenden med den stilrena, svarta Céline-väskan (bilden i mitten) har H&M lite liknande i deras nya höstkollektion jag verkligen är sugen på, till fina budgetpriser. (länk!)
 
 
1 kommentarer



A cup of wonderful

Publicerad 2013-09-08 @ 21:05:00 | Kategori: Vardagsliv 


Slappt Idoltittande och koreograferande med tankarna långt bortom denna värld. Allt detta vävs in i en ljuvlig
kopp chai te. En perfekt söndagkväll.
 
0 kommentarer



Favoritbloggare

Publicerad 2013-09-08 @ 17:25:00 | Kategori: Tips 

ph from lisaplace, kenzas, angelica blick and veckorevyn

Här är fyra av mina asboluta favoritbloggare; Lisas blogg har jag följt under flera år och har även träffat henne en stund i Malmö, otroligt trevlig och jordnära person men ett underbart öga för stil och detaljer.
Kenza, finns det ord? Inte många tjejer i min ålder som inte följer hennes blogg! Älskar hennes stil, hennes bilder och framför allt hennes attityd, humor och lättheten i sina inlägg, finns inget oäkta med den bruden.
Angelica är ju bara så ball! Jag menar hur många tjejer skulle följa Barney Stinsons motto och klä sig i kostym för en dag? Beundransvärd och så inspirationell.
Sedan har vi mästerfotografen Rami Hanna som fotat alla dess ovan. Helt otrolig fotograf som inspirerar mig enormt! Läser ni också några av dessa grymma människors bloggar?
 
 
0 kommentarer



daily dose of inspiration

Publicerad 2013-09-08 @ 16:45:00 | Kategori: Inspiration 

 
 
 
0 kommentarer



bright

Publicerad 2013-09-07 @ 18:28:00 | Kategori: Sigrid Bernulf 

I am the master of my fate. I am the captain of my soul.
- Invictus by William Ernest Henley
 
 
 
0 kommentarer



MOVE

Publicerad 2013-09-07 @ 07:39:00 | Kategori: Dans 

 
Då var det dags! Hoppas jag kan hålla humöret uppe, är så trött men vad gör man inte för dans? Om bara några minuter måste jag ta mig till bussen, trots att själva lektionen inte börjar förrän 10 är det en hel del av det administrativa så som att checka in alla dansare, ta betalning etc som behövs göras innan så ska befinna på plats om en timme. Efter lektionerna ska jag träffa lite vänner och sedan försöka komma i säng tidigt, för herregud så utmattad jag varit hela veckan! Ha en fin dag, puss 
 
 
 
0 kommentarer



dream within a dream

Publicerad 2013-09-06 @ 23:05:00 | Kategori: Vardagsliv 


Och hur fort har inte den här veckan gått då? Kan knappt fatta att det är lördag imorgon, dags min första danslektion med småtjejerna! Galet taggad, men måste dock upp halv sex. Shit, bara sju timmars sömn kvar nu - kanske borde sova? Vi hörs imorgon, lovelies 
 
 
 
0 kommentarer



Taking a swim in the 50's

Publicerad 2013-09-04 @ 19:03:00 | Kategori: Vardagsliv 

 
Hej på er! Morgonens skoltimmar spenderades på ett lite udda sätt, nämligen på stranden i Båstad för lite inspelning! Det är förberedelser inför treornas musikal i vår så vi tvåor fick ställa upp, somliga i lite fulare kläder än andra som ni ser haha! Helt galet kallt i vattnet men där gick vi och plaskade, skvätte vatten på varandra och kastade badbollar - vad gör man inte för publiken liksom? Kul sen att komma tillbaka till skolan vid lunchtid med sand mellan alla tio tår, rinnande smink, halvvått hår och oduschad när vi skulle sluta 17.30. Fräscht haha!
 
Kom precis hem och dags för ännu mer plugg.. Hörs efter min långsamma död, puss!
0 kommentarer



13.09.04

Publicerad 2013-09-03 @ 22:09:00 | Kategori: Vardagsliv 

Bild från dagens idrottlektion - svettigt värre i denna hettan! 

Tack och lov att sommarn tittade tillbaka, om så bara för en dag. Kom precis hem efter ett tre timmars danspass, snacka om att jag är slut!! Men SÅ roligt att dansen är igång igen. Hann med båda mina grupper och hann också titta in i min lärlingsgrupp och hälsa på mina nya elever. Utöver att vara dansledare under öppna klasser på lördagarna för de lite yngre tjejerna kommer jag också att, en lektion i veckan, vara som en andraledare för en lite äldre grupp under ett år och är sedan kvalificerad nog att vara ledare fullt ut så är grymt taggad inför det! Nu lockas jag av sömn då jag allvarligt talat tittar i kors just nu..
 
G'night! 
 
 
 
0 kommentarer




Om mig



Namn:
Sigrid Bernulf
Bor: Båstad
Studerar: Musikallinje med inriktning teater, dans och sång.

Jag är tjejen som lever och andas dans och som älskar att leka IT-expert. Drömmer om ett jobb inom webbdesign och är hopplöst kär i min kamera. Jag har ett ständigt behov att få skapa och gillar att ha många bollar i luften.

På min fritid jobbar jag som dansledare, spenderar alldeles för mycket tid framför spegeln med sminkväskan och låtsas leva ett parallellt liv som make-up artist.

I höstas tog jag initiativet och startade Apelryds Elevkår som jag nu blivit vald att sitta som ordförande i. Jag älskar att engagera mig i skolfrågor och tillsammans med de andra styrelsemedlemmarna skapa event, spex, fester och tävlingar för att sätta guldkant på skoldagarna.

Välkomna in i min oas där det bjuds på en fullspäckad vardag, stil och inslag av det bästa jag vet, dans.