UR BADRUMSSKÅPET

Publicerad 2013-06-26 @ 20:25:00 | Kategori: Bland mina saker 

Face scrub, Apoteket | Perfume, Kicks Serum & eyeshadow, Make Up Store | Coldpressed jojobaoil, spa Leave in treatment, hair salon
 
6 favoriter från badrumsskåpet! Scruben från Neutrogena är en solklar favorit som jag använt i flera år. Använder den morgon som kväll, den rengör på djupet, gör huden renare än ren och doftar ljuvligt av grapefrukt. Parfymen från Taylor Swift/Elisabeth Arden är köpt från USA men vet att den nu kommit till Sverige och finns att köpa på Kicks - älskar doften och flaskan är så vacker! Det är första gången jag testar den här ögonskuggan från Make Up Store som har en matt lätt brun ton och är perfekt till att skugga t.ex kindben vilket är vad jag använder den till. Brightening Serum från Make Up Store motverkar mörka ringar under ögonen och är en helt underbar produkt det inte går en dag utan att jag applicerar! Ansiktsoljan från Dermanord har jag använt flitigt under ett års tid nu och den gör verkligen underverk, hud lenare än en bebis rumpa. Jag köpte den här efter en spabehandling men skulle gissa att den finns att köpa på vissa Life-butiker då den ingår i Maria Åkerbergs sortiment som säljs där. Hårinpackningen från Redken masserar jag in i håret innan jag blåser det och använder det ofta istället för balsam då jag känner att det ofta trycker ner håret medans den här inpackningen bara gör håret silkeslent och mjukt. Har du någon favorit?
 
 
0 kommentarer



SHOPPING

Publicerad 2013-06-26 @ 19:57:00 | Kategori: Bland mina saker 

 
 
Jag verkligen älskar dessa tre paren jag fyndade på Deichmann idag. Särskilt kär är jag i de turkosa sjömansskorna, så bekväma och så söta! Allihop följer med till Gotland på söndag. 
 
 
Har alltid haft en kärlek till hattar och när jag la ögonen på den här gammeldags rosa skönheten i Accessorizes skyltfönster var jag bara tvungen att ha den! Solglasögonen är från H&M, under hundralappen båda två! 
 
 
 
0 kommentarer



MIDSOMMAR

Publicerad 2013-06-23 @ 22:23:00 | Kategori: Vardagsliv 

Jag tackar min älskade familj för en oförglömlig midsommar fylld med lycka, kärlek, otroligt god mat och årets första dopp. Tack mamma för min vackra klänning, tack klackarna för skoskaven, tack Tim och Max för den skrattfyllda resan hem halv fyra på natten och tack Philip för att du är bäst. Världens bästa midsommar!
 
 
1 kommentarer



LONG TIME NO SEE

Publicerad 2013-06-21 @ 00:05:00 | Kategori: Vardagsliv 

Hej mina vänner! Hela veckan har gått i ett och varit spenderad med helt underbara människor! Packade väskan i måndags kväll och drog in till Båstad för att spendera ett par nätter hos Clara. Kortspel, sena nätter, filmkväll, strandhäng vid solnedgången och frukost som lunch ersatte vardagen. Underbart säger jag bara. Nu har min fina släkt kommit hit för imorgon vankas det midsommarfirande! Kanske jag får inviga mina snygga limeskor.. Puss!
 
0 kommentarer



FOR I MUST BE WELL

Publicerad 2013-06-13 @ 00:08:00 | Kategori: Sigrid Bernulf 

 
109 dagar kvar till Macklemore & Ryan Lewis, 68 dagar kvar till skolstart, 25 dagar kvar till jobb, 17 dagar kvar till Gotland, 10 dagar kvar till Midsommar och fest i Vinslöv men den bästa. 2013, du gör comeback. 
 
 
 
0 kommentarer



19:58

Publicerad 2013-06-11 @ 19:58:00 | Kategori: Stil 

Girls.. Are you ready? Endast 2 minuter kvar tills Kenzas nya klädkollektion släpps och jag sitter med kreditkortet i högsta hugg! Här ska shoppas, först till kvarn som gäller mer eller mindre! Snälla låt mig få åtminstone den vackra mintkjolen!! 
 
 
 
 
 
UPDATE: Tekniskt fel på IvyRevel.com så de lanserar inte ikväll! Får försöka igen imorgon. :)
 
 
 
0 kommentarer



FUCK, I MISS IT

Publicerad 2013-06-11 @ 17:04:00 | Kategori: Dans 

Det har gått för länge nu.. Över en månad sedan jag sist var i danssalen! Hatar terminsslut och måste vänta ända tills augusti tills jag får stå där igen, då det är dags för sommarlägret. 62 dagar kvar.. HUR ska jag klara mig?!
 
 
 
 
0 kommentarer



MÅNDAG

Publicerad 2013-06-10 @ 13:27:00 | Kategori: Vardagsliv 

Vaknade innan tuppen ens hunnit gala imorse så dagen har redan proppats full med sysslor som långfrukost framför ett gammalt avsnitt av Pretty Little Liars (fjärde säsongen har premiär imorgon!!!), damsugning av hela huset, löprunda på 20 minuter som slutade med att jag blev jagad av de frigående kossorna på stranden och lagat mig en hälsosam lunch! Nu vankas det en tur till stranden för lite volleyboll. Peace out. 
 
Tomatsalsa med basilika, stekt halloumi, keso+timjan på rostat surdegsbröd och grekisk yoghurt med hunong. Mums!
 
 
 
 
0 kommentarer



SYRENSOCKER

Publicerad 2013-06-09 @ 19:09:00 | Kategori: Vardagsliv 

 ph by Linda Lomelino
 
 
När jag var i Eskilstuna förra helgen gick jag, Elin och Mathilda runt och tjuvplockade syrener från andra folks trädgårdar för att pynta Thildas hem (helt normalt, jag vet) och så helt plötsligt börjar Elin äta på dem. Jag fattade ingenting men det visar sig att syrener har en söt nektar i sina små blommor som smakar ljuvligt! Så när jag just precis råkade klicka mig in på en blogg där det stod om syrensocker var jag bara tvungen att ta reda på mer om det.
 
Tydligen är det väldigt enkelt att göra; plocka syrenerna, helst från grannens trädgård för att göra det hela roligare men detta är inget måste, låt dem ligga ett tag så att du inte får med några kryp, blanda dem sedan i en burk med sockret och låt stå ett par dagar. Perfekt till bakning och som sötningsmedel till teet. Inga ord kan förklara min kärlek till dessa blommor! 
 
 
0 kommentarer



I WILL ALWAYS LOVE YOU

Publicerad 2013-06-09 @ 16:56:00 | Kategori: Dans 

Rysningar, tårar och så otroligt mycket känslor. Detta får alltid mitt hjärta att stanna, får aldrig nog..
 
 
 
0 kommentarer



00:27

Publicerad 2013-06-09 @ 00:27:00 | Kategori: Vardagsliv 

G'night world, I'm turning down the lights now and falling asleep to the sound of these wonderful people. 
 
 
 
0 kommentarer



LIME

Publicerad 2013-06-08 @ 13:40:00 | Kategori: Bland mina saker 

Shoes from Nelly, 379 kronor
 
APSNYGGA är det enda jag kan säga. Är helt kär i dessa och kan knappt fatta att de är mina! Varmt välkomna in i garderoben, mina älsklingar. 
 
 
 
0 kommentarer



I LOVE YOU, MILA

Publicerad 2013-06-08 @ 11:46:00 | Kategori: Sigrid Bernulf 

 
0 kommentarer



Skolavslutning & student

Publicerad 2013-06-07 @ 01:38:00 | Kategori: Vardagsliv 

ph taken by me (and Louice) w/ Nikon D3100
 
ÄNTLIGEN är sommaren här! Jag har klarat av mitt första gymnasieår och allt slit belönas nu med hela 10 veckors ledighet, kan det bli bättre? Jag är så spänd inför allt vad sommaren väntar; midsommarfirande med släkten, festande i Vinslöv med finaste Nellie, jobb, den årliga Gotlandsresan, träning, träffa alla härliga vänner under grillkvällar och strandhäng, tälta med klassen, sola sig till en pepparkaksnyans och bara må så jävla gött! 
 
Avslutningen spenderade jag med klassen under ett par timmar på förmiddagen. Fotografering, låtskrivning och skratt stod på schemat! Sedan åkte jag, mamma, mormor och min kära bror till Sand's för en härlig lunchbuffé innan det bar av till Ängelholm för att fira Denise som tagit studenten. Bara två år kvar nu och snabbt går det.. 
 
Vill tacka min älskade klass för ett underbart år. Ni är bäst! ♥
 

IVYREVEL SKIRT

Publicerad 2013-06-06 @ 21:36:00 | Kategori: Stil 

Skirt from IvyRevel, pic by Kenzas
 
Jag är så spänd att få se Kenzas nya kollektion, IvyRevel! Det hon visat oss hittills har varit väldigt somriga färger och blommönster med fräcka detaljer som denna kjolen i en lätt mintgrön färg med en synlig dragkedja i guld baktill. Helt såld på denna! 
 
 




Om mig



Namn:
Sigrid Bernulf
Bor: Båstad
Studerar: Musikallinje med inriktning teater, dans och sång.

Jag är tjejen som lever och andas dans och som älskar att leka IT-expert. Drömmer om ett jobb inom webbdesign och är hopplöst kär i min kamera. Jag har ett ständigt behov att få skapa och gillar att ha många bollar i luften.

På min fritid jobbar jag som dansledare, spenderar alldeles för mycket tid framför spegeln med sminkväskan och låtsas leva ett parallellt liv som make-up artist.

I höstas tog jag initiativet och startade Apelryds Elevkår som jag nu blivit vald att sitta som ordförande i. Jag älskar att engagera mig i skolfrågor och tillsammans med de andra styrelsemedlemmarna skapa event, spex, fester och tävlingar för att sätta guldkant på skoldagarna.

Välkomna in i min oas där det bjuds på en fullspäckad vardag, stil och inslag av det bästa jag vet, dans.